16677_134803826679865_346159293_n

محمد حسین‌نخعی زندانی ۸۵ ساله بهایی که از اردیبهشت ماه سال جاری در زندان بسر می‌برد، بدون هیچگونه دلیل موجهی از تلفن و ملاقات محروم شد
محمد حسین‌نخعی پیرمرد ۸۵ ساله بهایی که از اردیبهشت ماه سال جاری پس از دستگیری در روستای خوسف از توابع بیرجند همچنان در زندان بیرجند نگهداری می‌شود، مدتی است بدون آنکه دلیل مشخصی از طرف وزارت اطلاعات ارائه شود ممنوع الملاقات شده و همچنین اجازه تماس تلفنی نیز از نامبرده سلب شده است.
با توجه به اینکه نامبرده به دلیل کهولت سن احتیاج به رسیدگی مدام پزشکی دارد و از طرف دیگر کلیه خویشان و نزدیکان وی در تهران ساکن هستند، جلوگیری از ملاقات و تماس تلفنی موجب نگرانی خانواده‌ این زندانی مسن بهایی شده است.
بنا به گزارش هرانا محمد حسین نخعی طبق حکم دادگاه انقلاب شهرستان بیرجند به اتهام تبلیغ علیه نظام تحت تبلیغ بهاییت و عضویت در جامعه بهایی به ۳ سال حبس تعزیری و ۳ سال حبس تعلیقی محکوم شده است که حکم مزبور به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است