navi pilay

ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل روز یکشنبه ۱۷ فوریه خواستار انجام تحقیقات بین المللی با بشار اسد، درباره آن چه که «ارتکاب جنایات جنگی» نامید، شد.به گزارش العربیه کمیسر عالی حقوق بشر ضمن اشاره به کشته شدن نزدیک به ۷۰ هزار تن از سوری ها توسط نیروهای اسد، بار دیگر خواستار محاکمه رئیس جمهوری این کشور در دادگاه جنایی بین المللی شد.
پیلای افزود: «جامعه بین المللی از ترس اینکه مبادا مداخله نظامی در سوریه به طولانی تر شدن احتمالی زمان جنگ منجر گردد، نسبت به یافتن راه حلی برای بحران این کشور با شک و تردید نگاه می کند».
این مسئول بلند پایه سازمان ملل متحد همچنین تاکید کرده که اگر وضعیت در سوریه به این شکل ادامه یابد، ممکن است جنگ طولانی تر شود، که در آن صورت هیچگونه تضمینی برای امنیت شهروندان و در امان ماندن از خطرها آنها وجود نخواهد داشت.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت:» ارتش اسد و نیروهای وابسته به او مرتکب جنایات جنگی می شوند، بشار اسد مسئول اصلی همه این جنایات است و شورای امنیت باید به دادگاه بین المللی جنایی مراجعه کند»
منبع العربیه