از صبح روز يكشنبه۲۰ اسفند ماه بخش دياليز و کمک به بيماران کليوي بيمارستان کاشاني شهرکرد تعطيل و پذيرش بيماران قطع شد.
به گفته يکي از پزشکان اورولوژي اين بيمارستان در صورتي که بيمارستان اصفهان از پذيرش بيماران اين بيمارستان سرباز زند، بيش از ۵۰ بيمار با خطر مرگ روبرو ميشوند.
اين پزشک از خانواده هاي بيماران عاجزانه ميخواست تا از هر روش و اقدامي براي بازگشائي اين بخش کوتاهي نکنند وگرنه بيماران آخرين اميد هايشان را هم از دست ميدهند .
بگزارش آژانس ايران خبر يک خانم ۲۸ ساله که بعد از تعطيلي اين بخش به بيمارستاني در اصفهان مراجعه نموده، نقل ميکند که پذيرش بيمارستان اصفهان گفته است بيماران خودمان را نميتوانيم پذيرش کنيم و اين مشکل شهرکرد يا اصفهان نيست، تمام کشور با اين معضل مواجه هستند و اگر امروز نوبت شما بود فردا نوبت بيماران ماست.
کمبود دارو عامل تعطيلی بخش دياليز بيمارستان کاشاني

