امیر خجسته عضو هیئت رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس ارتجاع ضد شورا، از دستگیری و فرار تعدادی از کارگزاران بیناد غارت وچپاول موسوم به بنیاد شهیدرژیم خبر داد.
او در رابطه با تحقیق مجلس رژیم در مورد بنیاد غارت وچپاول موسوم به بنیاد شهید رژیم گفت: نکته دیگر تحقیق وتفحص بحث مسائل اقتصادی کوثر و بانک دی است (وابسته به بنیاد شهید)، گزارشهای کاملی به مجلس میرسد، حکم جلب تعدادی صادر شده، تعدادی نیز به خارج از کشور سفر کرده و تعدادی دستگیر شدند .
امیر خجسته درمجلس ارتجاع گفت : »عملکرد بنیاد در بخشهای مختلف بهداشت و درمان، مسائل اجتماعی و مسائل فرهنگی و حمایتی، اقدامات و تصمیمات خلاف قانون و خارج از اختیار از سوی ریاست بنیاد مانند انسداد پرونده ایثارگران، برداشت خلاف قانون از حسابهای ایثارگران و سپس عودت آن پس از چند ماه به حسابها ، افزایش میزان شکایات در مراجع قضایی از بنیاد شهید از سوی ایثارگران، بیعدالتی در نظام پرداخت ایثارگران، عدم تکریم خانوادههای شهدا و جانبازان، عدم ارائه آمار شفاف و قابل دفاع از جمله محورهای پیشنهادی برای انجام تحقیق و تفحص است

