چه افتخار شرمگینی ! سعیدی کیا وزیر اسبق راه و ترابری که اکنون نامزد پست ریاست جمهوری است سابقه ای دارد که بد نیست بخوانید:
سعیدی کیا توسط معاون فنی و راهسازی وزارت راه و ترابری که وزارت آن با آقای دکتر هادی نژاد حسینیان بود ، بر سر کار آمد . جالب است که به مدیر کلی هم رسید.
پای سعیدی کیا به مجلس باز شد و آنقدر رفت و آمد و با مجلسیان نشست و برخاست کرد و از نژاد حسینیان و معاون فنی وی بدگویی نمود که آنها به مجلس فراخوانده شدند . یکی از ایرادات یعنی تنها ایراد گرفته شده به این دونفر این بود که چرا شما پیمانکارانی را برای مناقصه ها دارید و دعوت می کنید که » کراوات » می بندند ؟!!
تنها پاسخ آن دونفر به مجلسیان این بود که شما پیمانکاری را معرفی کند که ریش داشته باشد و کراوات هم نزند اما بتواند کارهای عمرانی انجام دهد . نهایتا این وقایع منجر به کنار رفتن نژاد حسینیان و معاونانش شد و جناب سعیدی کیا بر سریر وزارت جلوس نمود . همینقدر بگویم که ایشان بلافاصله بعد از کسب قدرت وزارت ، در اولین کار خود ، مبل های استیل منزل خود را جمع کرده و به جای آنها دور اتاق پتو پهن کرده و پشتی قرارداد . ریا و عوام فریبی در حد » بوندس لیگا » ! حال این سالوس چاپلوس عوام فریب میخواهد ئیس جمهور شود و تنها افتخارش نیز بوسیدن دست شیاد دیگری است با نام» خمینی کبیر «!
بازی نان پر !
برگرفته از فیسبوک بهلول زند
افتخار سعیدی کیا ، کاندیدای ریاست جمهوری به بوسیدن دست خمینی !

