625609_164686490358265_1363030535_n

دررژیم زن ستیزآخوندی خانم ندا شهسواری، تنها بانوی المپیکی ایران در تنیس روی میز به این علت که تنها زن کاروان اعزامی ایران به پیکارهای قهرمانی کاپ آسیا بود، یک روز مانده به پرواز به هنگ کنگ به تصمیم شورای برون مرزی رژیم از سفر بازماند وبه خانه بازگشت.
خانم شهسواری گفت «من در طول تعطیلات نوروز فقط تمرین کردم. در واقع قید تمام تفریحاتم در این روزها را زدم تا برای کاپ آسیا آماده شوم و از این ناراحتم که دقیقه 90 مخالفت با اعزامم را اعلام کردند. من حتی چمدانم را هم بسته بودم و قصد سفر به تهران را داشتم که متوجه شدم به دلیل مخالفت شورای برون مرزی اجازه شرکت در مسابقات هنگ کنگ را ندارم.»
این پینگ باز کرمانشاهی همچنین افزوده است: «سال گذشته و دو سال پیش هم در این مسابقات شرکت کردم. دو سال پیش هم پریسا صمدی نماینده ایران در کاپ آسیا بود. در کل این اولین بار نبود که قرار بود یک نماینده از بخش بانوان در مسابقات کاپ آسیا شرکت کند. اما نمی‌دانم چرا امسال نسبت با سفرم مخالفت شد.»
تنها نماینده تنیس روی میز ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن ادامه داده: «مخالفتی که با اعزام من شد بدجوری تو ذوقم خورد. مسئولان می‌توانستند زودتر مخالفت خود را اعلام کنند تا حداقل من اینقدر وقت و انرژی صرف آماده سازی برای شرکت در مسابقات نمی‌ کردم. به هر حال کاپ آسیا رویداد مهمی بود که از نظر رنکینگ جهانی هم برای من اهمیت داشت.