به گزارش رادیو کوچه، «اسماعیل احمدیمقدم» فرمانده نیروی انتظامی رژیم در نخستین نشست خبری سال ١٣٩٢، از آغاز مجدد طرح امنیت اجتماعی در ماه اردیبهشت خبر داد: «طرحهای امنیت اخلاقی و اجتماعی پلیس بار دیگر از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز می شود. این طرحها تابع مسائل انتخابات نیست و در آن ایام هم اجرا می شود. البته رویکرد جدید پلیس اجتماعی و فرهنگی است و ما نباید کاری کنیم که مردم به جای توجه از ما متنفر شوند. به همین دلیل در طرح امسال اقدامات فرهنگی اجتماعی و آگاه سازی در دستور کار قرار دارد».
احمدی مقدم همچنین گفت: «در سال گذشته ۶٨٣ مامور متخلف به علت جرایمی همچون ارتشاء، تهدید و اخاذی، توهین، سوء استفاده و تبانی با متهم از پلیس اخراج شدند». وی ادامه داد: «پلیسی که حتی پنج هزار تومان رشوه بگیرد از نیروی انتظامی اخراج می شود البته ما معادل رشوه به مامورانی که آن را قبول نکنند پاداش می دهیم. از مردم نیز می خواهیم مواردی را که ماموران رشوه می گیرند را به ما اطلاع دهند تا شدیدا با آن برخورد کنیم»
اسماعیل احمدیمقدم همچنین تاکید کرد که اجرای این طرح به دلیل انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار قرار نگرفته است ولی افزود: « ما باید صحنه انتخابات را امن کنیم.»

