vaze zendanha

راحله ذکایی زندانی تبعیدشده به قرچک ورامین دراعتراض به عدم انتقالش به اوین، اعتصاب غذای نامحدود اعلام کرده است. وی از دی ماه گذشته پس از درگیر شدن با ماموران سرکوبگر بازرسی زندان اوین، به قرچک ورامین منتقل شده است.

خانم ذکایی در جریان اعتصاب غذای زندانیان زن در اعتراض به بازدید بدنی‌شان به زندان قرچک ورامین تبعید شد.

این زندانی ۳۰ ساله ۱۱ سال است که در زندان به سر می‌برد. اتهام اولیه او که به دلیل آن به ۱۰ سال زندان محکوم شد، سرقت مسلحانه بود ولی پس از این مدت به دلیل ارتکاب جرائم مربوط به مواد مخدر به ۱۰ سال زندان دیگر محکوم شد.

پس از سال ۱۳۸۸ و ورود بیشتر زندانیان سیاسی و عقیدتی به زندان اوین، راحله با این زندانیان ارتباط گرفت و به اتهام داشتن ارتباط با مجاهدین خلق به اعدام محکوم شد. وی در اعتراض به این حکم به اعتصاب غذا دست زد و لب‌های خود را دوخت.حکم اعدام او در دادگاه تجدیدنظر به یک سال حبس تعزیری تغییر کرد.

مریم حسین‌خواه یکی از دلایل تبعید خانم ذکایی به زندان قرچک را تغییر نگرش او و تبدیل شدن او به یک زندانی سیاسی می‌داند و معتقد است این مسئله چندان خوشایند بازجوها و مسئولان زندان نبوده است.

محمدرضا نسب عبداللهی روزنامه‌نگار مقیم شیراز در یک دادگاه غیبی به اتهام نشر اکاذیب به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

قتل یک نوجوان ۱۵ ساله در اهواز توسط نیروی انتظامی، اعدام هفت نفر در شیراز، ممنوعیت ملاقات دو زندانی کرد محکوم به اعدام و مخالفت با مرخصی درمانی به نسرین ستوده، از وقایع هفته گذشته بودند.

حسین لقمانیان نماینده رژیم درمجلس و رئیس شاخه همدان جبهه مشارکت اسلامی که از ۲۶ اسفند سال ۱۳۹۱ در زندان است، همچنان اجازه ملاقات با خانواده‌اش را پیدا نکرده است.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران از قول خانواده لقمانیان نوشته که وی به بیماری قند و فشار خون مبتلاست و به همین دلیل خانواده‌اش نگران سلامتی او هستند.

حسین لقمانیان در سال ۱۳۸۰ به دلیل ایراد نطقی در مجلس دراعتراض به بازداشت فعالان ملی مذهبی دستگیر و به ۱۰ ماه زندان محکوم شد