حجتالشیطان طائب و گردن «استکبار»
رئیس قرارگاه عمار، حجتالشیطان طائب در جمع «هنرمندان» بسیجی خراسان جنوبی اظهار کرد: امروز در یک پیچ تاریخی بزرگ قرار داریم که یک گردنه بزرگ در مقابل ماست که میخواهیم با رد شدن از این گردنه بزرگ، گردن استکبار را بشکنیم.
به گزارش خبرگزاری حکومتی فارس از بیرجند، طائب تاکید کرد: مسئله سوریه یک جنگ جهانی است که قرار بود علیه رژیم راه بیفتد ولی به سوریه رفته و باید به آن توجه بیشتری کرد.
در همین رابطه تلویزیون عربی رژیم العالم در خبری از قول کارشناسان که نامشان را نیاورده اعلام کرده است در صورت مداخله خارجی در سوریه «مقاومت لبنان۲۵۰موشک کوتاه برد و ومیانبرد به اهداف از پیش تعیین شده شلیک خواهد نمود که توانمندی نظامی اسراییل را فلج خواهد نمود، ایران نیز مراکز فرماندهی نیروهای آمریکایی در خلیج فارس را با سلاح های پیشرفته که آن را در رزمایش های سال گذشته خود آزمایش نمود، هدف قرار خواهد داد. ….کما اینکه ایران و سوریه پیمان دفاعی مشترک دارند و در طول هفته گذشته بارها اعلام شد که در صورت هر گونه جنگ احتمالی خارجی علیه سوریه، ایران بدون شک این پیمان نظامی را از قوه به فعل در خواهد آورد.

