947250_173541699472744_721345686_n

شنیدن خبر خودکشی نوجوان کلاس پنجم ابتدایی در همان وهله اول انسان را میخکوب می سازد.

در اینکه خودکشی‌ این نوجوان محصول اوضاع نامساعد آسیب های اجتماعی جامعه، دنیای ابری فرهنگ، آسمان تاریک و تیره روابط فرزند با والدین، سیستم بیمار آموزشی،نشاط فراموش شده اجتماع و… است، شکی نیست.
چطور می شود نوجوانی که نه بهانه شکست عشقی ، بارگران مشکلات زندگی را تجربه نکرده به نقطه ای برسد که خودکشی را اولین و آخرین گزینه برای حل مشکلش انتخاب کرده، انتخابی سخت و تاریک.
جوان پرس : او نیست و ما می خواهیم از او بنویسیم. از او که به راحتی سقوط یک قطره شبنم بر گلبرگی جان داد و انبوهی را داغدار خودش ساخت. در این یادداشت به موضوع خودکشی نوجوانی اشاره دارم که او را نقطه چین(…) خطاب می کنم. از نوجوانی که سرپرشوری داشت و نه پدر و مادرش و نه دوستانش برای او ختم زندگی در اوان نوجوانی را متصور بودند.

حالا که او چند روزی است از میان خانواده و دوستانش رفته، هرکسی از ظن خودش به تحلیل دلایل خودکشی (…) می پردازد. آن وقت که سال گذشته از خودکشی آیدا و گلناز نوشتیم این را متصور نبودیم که چنین اتفاق تلخی دیگر تکرار نخواهد شد اما هرگز به مغزمان هم خطور نمی کرد که می بایست در روزهای اردیبهشتی از مرگ نوجوانی بنویسیم که بسیاری خودکشی او را محصول شرایط نابسامان اجتماعی مملکت می دانند.

اگر او امروز بود می توانست شاهد روزهای زیبای بهاری باشد. حالا نه تنها بهار را نمی بیند بلکه خیلی زودتر از آنچه که می شد تصور بود زمستان را برای خانواده اش خلق کرد