945934_174183442741903_2132881698_n

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم هشدار داد: برخی بیماران بستری در بیمارستان و خصوصا بخشهای مراقبت ویژه و جراحی نیازمند آنتی بیوتیک‌هایی هستند که هم کمیاب شده‌اند وهم هزینه تامین آنها افزایش یافته است.
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان با اشاره به این موضوع که برای مقابله با عفونتهای بیمارستانی که مقاومت آنها تشدید شده است، چاره‌ای جز تجویز آنتی بیوتیک مناسب وجود ندارد، تاکید کرد: واقعیت این است که کمبود یا نبود دارو، استرس و نگرانی برای بیماران و خانواده وی ایجاد می‌کند به طوری که از نظر روحی و فرایندهای زندگی را با محدودیت‌هایی مواجه می‌سازد.
به نوشته روزنامه حكومتي مردمسالاري، رئيس بنياد بيماري‌هاي نادر گفت: «بيماران نادر، كمبود دارويي ندارند ولي گراني دارو براي بيماران مشكل ساز شده است.مشكل اصلي بيماران نادر اين است كه نمي‌توانند از دفترچه‌ها و بيمه‌هاي درماني و خدماتي استفاده كنند. وي تصريح كرد: تاكنون بيماران نادر نتوانسته‌اند از دفترچه‌ها و بيمه خدمات درماني استفاده كنند، چون درحال حاضر بيمه‌ها به بيماران نادر پوشش دارويي نمي‌دهند و تمام تلاش ما اين است كه اين بخش اجرايي شود.
دبير انجمن علمی جراحان ارتوپدی گفت: ‌ با حذف ارز مرجع از دارو و تجهيزات پزشکی قيمت تجهيزات ارتوپدی حداقل سه برابر افزايش می‌يابد.
و‌با افزايش سه برابری قيمت تجهيزات ارتوپدی فشار زيادی بر روی بيماران تحميل می‌شود.
گرانی و کمبود داروهای اساسی و نیز افزایش فراوان هزینه‌های درمانی از جمله اصلی ترین دغدغه‌ها و گرفتاری‌های مردم و دلهره پزشکان است .