ساکنان ليبرتی از سازمان ملل و آمريکا و اتحاديه اروپا خواهان تشکيل يک هيأت حقيقت ياب مستقل برای تحقيق در مورد ادعاهای مارتين کوبلر هستند.
اشاعه دروغ عليه پناهندگان ايرانی در کمپ ليبرتی در عراق زمينه سازی برای جنايت و کشتار است.
آمريکا بايد به قول خود برای امنيت و سلامت ساکنان عمل کند. آنها بايد بلادرنگ به خانه ۲۶ ساله خود اشرف بازگردانده شوند.
مارتين کوبلر نماينده سازمان ملل در عراق، در جلسه کميته خارجی در پارلمان اروپا در ۲۹ مه با اعتراض تعداد زيادی از نمايندگان پارلمان اروپا روبه رو شد که گفتند او بخشی از مشکل است نه راه حل و او در گذشته سعی کرده است پارلمان را گمراه کند و به پروسه انتقال ۳۲۰۰ تن از پناهندگان کمپ اشرف به ليبرتی لطمه وارد کرده است.
مارتين کوبلر به دروغ مدعی است ساکنان و رهبری مجاهدين با پروژه انتقال همکاری نمی کنند
در حاليکه بنا به اسناد متعدد، آنها پنج ليست اسامی برای انتقال به آلبانی و آلمان ارائه داده اند و تعهد کتبی داده اند که تمامی مخارج آن را متقبل می شوند.
ــ مارتين کوبلر به دروغ مدعی است که در طی سفرش به آلبانی در مارس ۲۰۱۳ توانست دولت آلبانی را متقاعد کند که به جای ۱۰۵ پناهنده ۲۱۰ نفر را بپذيرد. در حالی که چهار ماه پيشتر، سفير فيريد، مشاور وزارت خارجه وقت، هيلاری کلينتون، به نمايندگان ساکنان کمپ ليبرتی نوشته بود: ”دولت آلبانی ۲۱۰ نفر از ساکنان اشرف را می پذيرد“.
ــ مارتين کوبلر به دروغ ادعا می کند، ساکنان در کمپ ليبرتی محدود شده اند و رهبری مجاهدين خلق سدی در راه آزادی حرکت آنها است، درصورتی که رهبری کمپ و مجاهدين خلق در طی ۱۶ ماه گذشته درخواست کرده اند درهای کمپ ليبرتی بايد به روی وکلا، خبرنگاران، نمايندگان پارلمان و شخصيتها باز شود. تمامی اين درخواستها توسط دولت عراق رد شده است. گروه کار بازداشتهای خودسرانه سازمان ملل شرايط تحميلی بر کمپ ليبرتی توسط دولت عراق را به عنوان زندان توصيف کرده و کوبلر نه تنها اعتراضی به اين وضعيت نکرده بلکه انتقال اجباری از اشرف به زندان ليبرتی را تسهيل کرده است.
مارتين کوبلر به دروغ مدعی است رهبری کمپ به مانيتورهای سازمان ملل اجازه دسترسی به همه نقاط کمپ و صحبت خصوصی با ساکنان را نمی دهد که اين ادعای دروغ فقط سرپوشی بر زندان سازی از ليبرتی است که ساکنان آن از آزادی تردد محرومند. واقعيت اين است که مانيتورها هيچ محدوديتی در دسترسی به هيچ کس و هيچ کجا ندارند. کوبلر حتی نمی تواند يک نمونه خلاف نشان دهد او با اين دروغها برای جنايت و کشتار زمينه سازی می کند.
از هدف قرار دادن قربانيان به جای سرکوبگر، چه کسی به جز ملاهای حاکم در تهران سود می برد؟
آمريکا بايد به قول خود برای امنيت و سلامت ساکنان عمل کند. آنها بايد بلادرنگ به خانه ۲۶ ساله خود اشرف بازگردانده شوند.

