179696_195296100630637_948055999_n

باوجود گذشت بیش از ۱۵ روز از بازداشت آقای حنیف رحمانی هیچ‌گونه اطلاعی از سرنوشت وی در دست نیست.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، آقای حنیف رحمانی روز پنج‌شنبه ۲۳ خرداد ماه سال جاری در آستانه انتخابات در منزل مسکونی خود در کرج بازداشت شد.

مامورین ضمن تفتیش منزل، وسایل شخصی از جمله کتب و کامپیوتر وی را ضبط کرده و با خود بردند.

یکی از نزدیکان وی به گزارشگر هرانا گفت: «ما نمیدانیم وی را به کجا منتقل کرده اند و هیچ خبری از سرنوشت وی در دست نیست.»

گفتنی است، در آستانه انتخابات تعداد زیادی از فعالین سیاسی بازداشت شدند که از بین ایشان حسن صارمی (غلام حسین صارمی) برادر علی صارمی (که در زمستان ۸۹ در زندان اوین اعدام شد) به همراه ۲ فرزندش حامد و شهلا صارمی که سابقه‌ی هیچ گونه فعالیت سیاسی ندارند، همچنان در بازداشت و بی خبری بسر می‌برند.

همچنین دکتر علی ناظری از فعالان سیاسی بازداشت و روانه بند ۳۵۰ زندان اوین شد.
عصر روز چهارشنبه پنجم تیرماه ۱۳۹۲ ماموران دادستانی تهران به مطب دندانپزشکی دکتر علی ناظری رفته و وی را جهت اجرای حکم به زندان اوین منتقل کردند.

این فعال ۶۲ ساله درتاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ توسط اداره اطلاعات سپاه بازداشت و مدت ۴۰ روز در سلول های انفرادی بند ۲الف بازداشت بود که با سپردن وثیقه آزاد شد.
این زندانی سیاسی درشعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی پیرعباسی محاکمه و به اتهام شرکت در راهپیمایی ها و تجمعات اعتراضی مردم در حوادث پس از انتخابات ۸۸ به ۱۰ سال تبعید در شهرستان زابل و یکسال حبس تعزیری محکوم شد.

همچنین اقای مهدی کوخیان در وضعیت بد جسمی بسر میبرد و مسئولین با اعزام وی به مراکز درمانی موافقت نمی‌کنند.

آقای نقی محمودی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر در این زمینه به گزارشگر هرانا گفت: «وضعیت جسمانی مهدی کوخیان که روز چهارم اردیبهشت ماه، در شهر ملکان دستگیر و همزمان مورد شکنجه ی جسمی مامورین اطلاعات سپاه قرار گرفته، وخیم گزارش شده است.»