1045177_197123480447899_627177772_n

رادیو آلمان:آخرین گزارش‌ها از مصر حاکی‌ست ارتش با فرا رسیدن آخرین ساعات مهلت داده شده به محمد مرسی برای کناره‌گیری از قدرت امروز چهارشنبه (۳ ژوئیه/ ۱۲ تیر) ساختمان تلویزیون کشور را در دست گرفت.

به گزارش خبرگزاری‌ها با پایان مهلت مقرر ارتش به مرسی نظامیان مصر کنترل سازمان‌های کلیدی کشور را به دست می‌گیرند. بر همین اساس نیروهای ارتش در اتاق خبر تلویزیون دولتی مصر مستقر شده‌اند.

در همین حال ارتش مصر در صفحه خود در فیس‌بوک خبر داده که در حال حاضر فرمانده ارتش در جلسه‌ای با تعدادی از نیروهای مذهبی، ملی، سیاسی و جوانان کشور است که به محض پایان جلسه بیانیه‌ای از سوی فرمانده ارتش صادر خواهد شد.

تلویزیون دولتی مصر در اخبار خود همواره طرف دولت را نگه می‌داشت که این روند تنها در دو روز گذشته تا حدی تعدیل شده بود. رادیوی دولتی مصر نیز در دو روز گذشته به همین نحو تغییر رویکرد داده و سعی در پوشش خبری اعتراضات داشت.

با این‌همه محمد مرسی که یک سال پیش به ریاست‌جمهوری انتخاب شد در مواجهه با اعتراضات گسترده روزهای گذشته تاکید کرده که از قدرت کناره‌گیری نمی‌کند.

ده‌ها هزار تن از طرفداران مرسی نیزکه اعتراضات را “کودتایی علیه دموکراسی” می‌خوانند به خیابان‌ها آمده و قسم یاد کرده‌اند “تا آخر” مقاومت می‌کنند. از روز یک‌شنبه (سالگرد برگزیده شدن مرسی) تا کنون حداقل ۳۹ نفر در اعتراضات کشور جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش رویترز، تنها روز چهارشنبه حداقل ۱۶ نفر در مصر کشته و ۲۰۰ نفر در اعتراضات جان خود را از دست دادند. مردان مسلح در این روز در خارج دانشگاه قاهره به روی طرفداران مرسی آتش گشودند.

به گزارش رویترز روز چهارشنبه شاخص سهام مصر نیز با کاهش چشمگیر به کار روزانه خود پایان داد. علت این امر روی‌گردانی سرمایه‌گذاران از خرید اوراق سهام به علت احتمال خشونت‌های بیش‌تر در کشور گزارش شده است.

بانک مرکزی مصر به بانک‌ها دستور داده تا درهای خود را زودتر از معمول به روی مشتریان ببندند. اتوبوس‌های مرکز اقتصادی قاهره نیز مشغول انتقال کارکنان مرکز به خانه‌هاست.

در همین حال و به گزارش تلویزیون مصر صوفت عبدالدایم دبیر کل هیات وزیران مصر از سمت خود استعفا کرد.

پخش زنده میدان تحریر مصر
http://reuters.livestation.com/demo