رضا مقدسی، مدیر عامل خبرگزاری حکومتی مهر،روز گذشته بازداشت و پس از هشت ساعت آزاد شده است.
وی پس از انتشار خبر جریمه ۲۰۰ هزار تومانی سعید مرتضوی،متهم جنایت کهریزک بازداشت و پس از ۸ ساعت آزاد شده است.
بازداشت مدیر عامل خبرگزاری حکومتی مهر با حکم دادستانی تهران انجام شده است.انتشار خبر جریمه ۲۰۰ هزار تومانی سعید مرتضوی متهم جنایت کهریزک و تبرئه شدن وی از معاونت در قتل محمد کامرانی بازتاب گسترده ای در رسانه ها و صفحات اجتماعی داشته است.
عبدالحسین روح الامینی پدر یکی از قربانیان بازداشتگاه کهریزک نیز ضمن تایید خبر صدور حکم پرونده قضات کهریزک اظهار داشت: احکام اولیه مرتضوی، حداد و حیدری فر صادر و ابلاغ شده است.
وی با بیان این که براساس اخبار شنیده شده متهمان به انفصال دائم از مشاغل قضایی محکوم شده اند افزود: همچنین گفته شده هر ۳ متهم به انفصال از خدمات دولتی نیز محکوم شده اند.
روح الامینی تاکید کرد: حکم صادر شده حکم اولیه است و وکلای متهمان اعلام کرده اند که نسبت به آن اعتراض خواهند کرد.وی با اشاره به این که گفته می شود در بخشی از این حکم متهم اصلی به ۲۰۰ هزار تومان جریمه برای گزارش خلاف واقع محکوم شده تصریح کرد: براساس ماده ۵۴۰ قانون قاضی در این مورد می توانست علاوه بر شلاق از ۲۰ تا حداکثر ۲۰۰ هزار تومان جریمه برای متخلف تعیین کند.
براساس قانون قاضی می تواند در مورد اتهام مذکور احکام شدیدتری هم چون تبعید و محرومیت از امکانات اجتماعی صادر کند.وی هم چنین با بیان این که مرتضوی از اتهام معاونت در قتل مرحوم محمد کامرانی تبرئه شده است گفت: اما پرونده شکایت ما (خانواده مرحوم محسن روح الامینی) از سعید مرتضوی و حیدری فر در ارتباط با معاونت در قتل در دادسرای کارکنان دولت مفتوح است.

