پس از قيام سال ۸۸ و نقشي كه اينترنت و شبكه اجتماعي فيس بوك در جريان اين قيام در اطلاع رساني و سازماندهي براي شركت در تظاهرات و قيام عليه رژيم داشت. بويژه نقش نيروهاي بر نداز و سرنگوني طلب كه در راديكاليزه كردن قيام با شعار ”مرگ بر اصل ولايت فقيه ” و شكستن طلسم و هيبت و هيمنه ي خامنه اي نقشي ويژه و ممتاز بود, رژيم اقدام به تشكيل يك ارتش سايبري و حتي يك وزارت خانه و ايجاد «پليس فتا» نمود.
هدف از اين اقدامات مقابله با نقش و تاثيرات شبكه هاي اجتماعي و فعالين اين شبكه ها بود كه تنها با آلوده كردن و رفتن در جلد و نقش فعالين در اين شبكه ها ممكن و ميسر بود. بنابر اين رژيم همچنانكه در فيلمهايي از قيام هم مشاهد كرده ايم و نقش لباس شخصي ها و ماموران وزارت اطلاعات در منحرف كردن قيام با همكاري مغضوبين باند مغلوب تجربه نموده ايم, در فضاي مجازي هم علاوه بر اين روش به روش استفاده از پوش و پُز سلطنت طلب, سبز, كمونيست و چپ و حتي هواداري از مجاهدين هم ظاهر شده و مي شوند.
آنها براي جمع آوري اطلاعات و شناسايي كاربران, منحرف كردن و آلوده كردن فضا ابتدا دوست مي شوند و سپس اقدامات خود را شروع مي كنند.
بنابه گزارش فعالين در شبكه اجتماعي فيس بوك ”چگونگي حملات ارتيش سايبري خامنه اي به اين ترتيب است:
يك- انتخاب هدف و اعلام به بقيه,
دو- ريپورت و كامنت گذاري با پروفايلهاي جعلي و با ماسك جنبش سبز, مشروطه خواه, جدايي طلب, چپ و كمونيست و حتي با پُز و پوش هواداري از مجاهدين در راستاي پدافند غير عامل رسانه اي و جنگ رواني (خط شيطان سازي از مجاهدين خطي است كه وزارت اطلاعات و ارتش سايبري رژيم در همه جا پيش مي برد. سعي مي كند همه را با عناوين مختلف عليه مجاهدين متحد كند.)
سه- تلاش براي هك كردن و ارسال پست از جانب كاربري كه صفحه اش هك شده است. همچنين باز كردن صفحاتي با نام و عكس پروفايل كاربران فعال ضد رژيم در شبكه اجتماعي فيس بوك.
چهار- ارسال پيام هشدار به فعالين در شبكه اجتماعي فيس بوك كه شما در ارتباط با مجاهدين هستيد و بدين وسيله آنها را از اتهام محاربه مي ترساند.
در اين رابطه نبايد ترسيد و جا زد بلكه هشدار را در اختيار ساير فعالين بطور علني گذاشت تا طرح و توطئه اش خنثي شود. وزارت اطلاعات و ارتش سايبري رژيم با تمركز روي فعاليتهاي فيس بوكي افراد معمولا سراغ كساني مي روند كه تمام عيار عليه رژيم فعال نيستند و كساني كه با گروههاي سياسي بر انداز زاويه نشان داده و اينجا و آنجا ساز مخالفت مي زنند. راه مقابله با فعاليتهاي رژيم اتحاد و همبستگي ملي حول شعار شرنگوني و نيروي اصلي سرنگوني طلب است.
چگونگي حملات سايبري مزدوران خامنه اي در فضاي مجازي

