به گفته معاون پيشين وزارت معدن زيمبابوه زيمبابوه طي قراردادي سري اورانيوم به ايران مي فروشد
العربيه.نت فارسي شنبه ۱۰ اوت ۲۰۱۳نوشت: زيمبابوه طي قراردادي سري موافقت کرده است که اورانيوم ماده خام مورد نياز براي توليد بمب اتمي را به ايران صادر کند.
روزنامه بريتانيايي تايمز به نقل از «گيفت چيمانيکره» معاون پيشين وزارت معدن زيمبابوه گزارش داد: من قرارداد صدور اورانيوم به ايران را ديده ام اما زمان عقد آن در جريان نبوده ام ولي بعدها آنرا ديدم. وي از گروه اپوزيسيون موگابه رئيس جمهور به شمار مي رود.
اين قرارداد سال گذشته بين ايران و زيمبابوه امضا شد که شمار معدودي درصدر دولت زيمبابوه از آن آگاهي داشتند. افشاي اين قرارداد زنگ هاي خطر را در پايتخت هاي کشورهاي غربي به صدا در خواهد آورد.
رابرت موگابه، رئيس جمهور زيمبابوه، طي دوران سفر احمدي نژاد در آوريل سال ۲۰۱۰ به اين کشور اعلام داشت: به مهمان ما بايد اطمينان داده شود که از هرگونه کمک و همکاري ما برخوردار بوده و از حق توسعه برنامه اتمي ايران هم حمايت مي کنيم.
اما کارشناسان مي گويند، تا زمان صدور اورانيوم به ايران راه درازي در پيش است که به اين زودي امکانپذير نيست.
ايران به علت برنامه جنجالي هسته ايش و زيمبابوه به علت نقض حقوق بشر از سوي کشورهاي غربي تحت تحريم هاي اقتصادي قرار دارند.
افشای فروش اورانیوم از زیمبابوه به ایران

