منابع محلی گزارش می دهند که به دستور سرهنگ جعفر غضنفری، فرمانده سرکوبگر انتظامی شهرستان انار که در صحنه سانحه رانندگی حضور داشته، به دستان این نیروی هلال احمر که در حین ماموریت بوده و لباس فرم هلال احمر بر تن داشته، دستبند زده شده و به ستاد فرماندهی انتظامی منتقل گردیده است.
گفتنی است تهیه گزارش با عکسهای ضمیمه پس از پایان عملیات امدادی، بر اساس وظیفه قانونی و برای گزارش به هلال احمر کرمان انجام میشده است.
بنا برگزارش فعالان درتبعید این امدادگر به مدت حدود دو ساعت در ستاد فرماندهی سرکوبگر نیروی انتظامی انار نگهداری شده و درباره دلیل عکس برداری مورد بازجویی قرار گرفته و در نهایت با سپردن تعهد آزاد شده است.
Foto: دستبند نیروی انتظامی بر دستان امدادگر حلال احمر در جریان امدادرسانی منابع محلی گزارش می دهند که به دستور سرهنگ جعفر غضنفری، فرمانده سرکوبگر انتظامی شهرستان انار که در صحنه سانحه رانندگی حضور داشته، به دستان این نیروی هلال احمر که در حین ماموریت بوده و لباس فرم هلال احمر بر تن داشته، دستبند زده شده و به ستاد فرماندهی انتظامی منتقل گردیده است. گفتنی است تهیه گزارش با عکسهای ضمیمه پس از پایان عملیات امدادی، بر اساس وظیفه قانونی و برای گزارش به هلال احمر کرمان انجام میشده است. بنا برگزارش فعالان درتبعید این امدادگر به مدت حدود دو ساعت در ستاد فرماندهی سرکوبگر نیروی انتظامی انار نگهداری شده و درباره دلیل عکس برداری مورد بازجویی قرار گرفته و در نهایت با سپردن تعهد آزاد شده است.
دستبند نیروی انتظامی بر دستان امدادگر حلال احمر در جریان امدادرسانی

