1233512_199277780255231_2114630665_n

نیروهای سرکوبگر با یورش به منازل مردم دست به دستگیری جوانان می زنند و آنها را به شکنجه گاه اداره اطلاعات زاهدان منتقل می کنند.
بنابه گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران»اوایل هفته جاری نیروهای سرکوبگر واحد مرصاد و مامورین وزارت اطلاعات به روستایی به نام شندک از توابع زاهدان یورش بردند و ۴ جوان هموطن بلوچ را دستگیر و به نقطه نامعلومی منتقل کردند.اسامی جوانانی که دستگیر شده اند به قرار زیر می باشد:
۱ـ دلاویز قنبرزهی ۲ـ ناصر قنبر زهی ۳ـ نصرالله قنبرزهی ۴ـ نصیر قنبر زهی می باشند این جوانان متولدین سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳ می باشند.
ازطرفی دیگر تروریستهای رژیم ولی فقیه که گفته می شود از سپاه تروریستی قدس می باشند یکی از فعالین سیاسی بلوچ را هفته گذشته در پاکستان ترور و به قتل رساندند. این فعال سیاسی نعمت الله شه بخش نام دارد و از فعالین سیاسی شناخته شده بلوچستان ایران بود.
رژیم ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان جو ترور، وحشت ، دستگیری جوانان و رهبران مذهبی ایجاد کرده است.
یکی از واحدهای سرکوبگر که به مرصاد معروف است مسئول ترور، دستگیری و یورش مسلحانه به منازل مردم بی دفاع می باشد. این واحد وابسته به سپاه تروریستی قدس سپاه پاسداران است. این واحد تا به حال تعداد بیشماری از جوانان بلوچستان را به قتل رسانده ، زخمی نموده و دستگیر کرده است.