دانشجویان دانشگاه دامغان با برگزاری تجمع نسبت به سیاست های مدیریت این دانشگاه اعتراض کردند.
بنا به گزارش دانشجو نیوز، در روز سه شنبه ۳/۷/۹۲ قریب به دو هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه برای اعتراض به سوء مدیریت دانشگاه و به بهانه ی مطالبات صنفی و ریشه کن ساختن فعالیت های فرهنگی بدست معاون فرهنگی منتسب و مطیع ریاست دانشگاه و ایجاد فضای خفقان و رعب الود برای فعالین سیاسی و قلع و قمع نمودن نشریات دانشجویی دست به تحصن زدند و با تجمع در مقابل سلف غذاخوری و قرار دادن سینی های وعده ی نهار خود در صحن دانشگاه به نوعی روزه ی سیاسی دست زده و خواسته های خود را اذعان داشتند.
این تحصن ساعت ۱۱.۳۰ ظهر و با بیانات تعدادی از دانشجویان من جمله دبیر اسبق شورای صنفی آغاز شد. پس از گذشت ۱ساعت از این تجمع معاونت دانشجویی دکتر هاشمی برز آبادی بیان داشتند که دانشجویان حاضر در تحصن را به رسمیت نشناخته و حاضر به پاسخ گویی نیستند.
در پی عدم پاسخگویی از سوی مسئولین،ساعت به ۱ ظهر دانشجویان شروع به راهپیمایی در محیط دانشگاه کرده و با تجمع در مقابل ساختمان اصلی از رفتن به کلاس ممانعت کردند.و سپس از اساتید که خود بارها بازخوردهای این عدم مدیریت را شاهد بودند حمایت خواستندو تصمیم بر این گرفتند تا زمان حضور ریاست دانشگاه آقای حقیقی اصل به تحصن خود ادامه دهند.
اما مسئولین پس از ۴ ساعت مجبور به پاسخگویی به مسائل دانشجویان که دیگر در صدر آنها برکناری معاونت دانشجویی بود شدند.
در پایان با حضور مسئولین و دانشجویان در نمازخانه دانشگاه دانشجویان مطالبات خود را بیان کرده و این تجمع پایان یافت.
تجمع دو هزار نفری دانشجویان دانشگاه دامغان در اعتراض به سومدیریت دانشگاه

