بنا به گزارشات رسیده دانشجويان دانشگاه آزاد شهر کرد، روز يکشنبه 14مهر تصاوير منحوس خمينی و خامنه ای را در اين دانشگاه پاره کردند و قاب اين تصاوير منحوس را شکستند
همچنین دانشجويان دانشگاه الزهرای تهران روز يکشنبه 14مهر ماه در مقابل در ورودی اين دانشگاه واقع در محدوده ونک تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنها در اعتراض به پوشش اجباری چادر در سر کلاسهای درس علاوه بر زمان ورود و خروج، اعتراض کردند.
دانشجويان رشته علوم پايه دانشگاه آزاد تهران واحد شمال از تشکيل کلاسهای درس خودداری کردند و در مقابل ساختمان دانشگاه آزاد واقع در خيابان پاسداران تجمع اعتراضی برگزار کردند. اين دانشجويان به اختلاف در مبالغ دريافتی از دانشجويان مختلف معترض بوده و خواستار توضيح صريح مسئولان دانشگاه شدند.
جمعی از خانواده های زندانيان محکوم به اعدام روز يکشنبه چهاردهم مهر ماه در مقابل در ورودی بيدادگاه رژيم واقع در خيابان شريعتی تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنها در اعتراض به حکم اعدام عزيزانشان تجمع کرده و خواستار تجديدنظر در اين احکام شدند. مأموران سرکوبگر نيروی انتظامی در وحشت از گسترش اين حرکت اعتراضی با زور و تهديد تجمع کنندگان را متفرق کردند.
امروز دوشنبه کارگران اخراجی شرکت پونل در پاکدشت، در اعتراض به انحلال شرکت و اخراج همه کارگران، در مقابل دادسرای پاکدشت دست به تجمع زدند و خواستار تعيين تکليف مطالبات عقب افتاده خود شدند.. اين کارگران از 9شهريورماه تا کنون در اعتصاب به سر می برند.
امروز دوشنبه 15مهرماه مغازه داران و کسبه محله فرح زاد در مقابل شهرداری منطقه دو رژيم در تهران واقع در سعادت آباد تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنها به جمع آوری اجناس و پلمپ بدون دليل مغازه هايشان توسط عوامل سد معبر شهرداری دست به اعتراض زدند. آنها قصد ورود به شهرداری را داشتند که مأموران سرکوبـگر انتظامی وحشيانه به آنها حمله کردند و مانع اين کار شدند.
پاره کردن عکسهای خمینی وخامنه ای دردانشگاه آزاد شهرکرد

