945235_230529910440589_641758778_n

آلودگی هوای تهران به حدی رسیده که مدیرکل حفاظت از محیط زیست رژیم در استان تهران از آموزش و پرورش خواسته تا زنگ‌های ورزش مدارس را تعطیل کنند. برخی از مسابقات ورزشی از جمله فوتبال نیز لغو شده‌اند.
به گزارش رادیو آلمان، روز پنج‌شنبه گزارشی را درباره آلودگی هوای تهران منتشر کرد.
از آن‌جا که فعالیت بدنی باعث افزایش تنفس به خصوص از راه دهان می‌شود و دهان بر خلاف بینی فاقد پرزهای پاک‌کننده هوای تنفسی است، افزایش تنفس از راه دهان باعث ورود هرچه بیشتر مواد آلاینده به بدن می‌شود.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش رژیم در شهر تهران نیز به دانش‌آموزان توصیه کرده که شیر بنوشند. به گفته وی، توزیع شیر در مدارس از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند به سلامتی دانش‌آموزان به خصوص در روزهای آلودگی هوا کمک بسیار کند.
هفته گذشته شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شرایط این شهر را ناسالم اعلام کرد. بنا بر این گزارش شرایط ناسالم هوا برای همه گروه‌ها و نه فقط گروه‌های در معرض خطر مانند بیماران قلبی یا زنان باردار و کودکان خطرناک است. شرکت کنترل کیفیت هوا همچنین اعلام کرد که اگر اندکی ترافیک در تهران زیاد شود، شرایط هوا از حالت ناسالم به حالت اضطراری می‌رسد.
وزش بادهای پاییزی اما به کمک تهرانی‌ها آمد و در آغاز هفته جاری، آلودگی اندکی کمتر شد. اما فصل پاییز همیشه آلوده‌ترین فصل برای تهرانی‌هاست. درزمستان نیز با وقوع پدیده وارونگی هوا، میزان آلودگی افزایش می‌یابد.
به‌گزارش سازمان بهداشت جهانی، سالانه ۸۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند. این رقم ۲۱ درصد میزان مرگ و میر سالانه ایرانیان است. تنها در استان تهران سالانه ۵ هزار نفردر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند