Untitled-1

‌معاون سیاسی و امنیتی استاندار رژیم در سیستان و بلوچستان از کشته شدن دو نفر از مأموران نیروی انتظامی ایرانشهر در تیراندازی دونفر به سمت آنها خبر داد.
به گزارش حکومتی ایسنا، منطقه سیستان و بلوچستان، رجبعلی شیخ‌زاده با اعلام این خبر، اظهارداشت:طی این درگیری که بامداد امروز اتفاق افتاد، یک سرباز مجروح شد.
این پاسدار گفت :تاکنون دو نفر در این ارتباط دستگیر شده‌اند.
وی افزود:ساعت۳۰ دقیقه بامداد امروز تعدادی از «اشرار» توسط یک دستگاه پژو 405 در چهارراه «پاستور» ایرانشهر به نیروهای گشت انتظامی تیراندازی کرده که در این حادثه استوار سوم «مجید بادامچی» و سرباز وظیفه «حسین رفسنجانی» به شهادت رسیدند.
وی گفت: عاملان حادثه پس از درگیری متواری شدند که مأموران گشت انتظامی پس از این درگیری به یک خودرو پژو مشکوک شده و پس از درگیری مسلحانه با سرنشینان آن که منجر به کشته شدن یکی از سرنشینان خودرو شد؛ موفق به بازداشت دو سرنشین دیگر این خودرو شدند.