مردم شهرستانهای قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان غرب در استان کرمانشاه به علت زلزله و پس لرزه های چهار روز گذشته با استقرار سیزده هزار هزار تخته چادر در فضای باز اسکان پیدا کردند.
به گزارش حکومتی عصر ایران، شهروندان قصرشیرین برای چهارمین شب متوالی از بیم وقوع زلزله و در آمان ماندن از خطرات ناشی از آن را در پارک ها و فضاهای باز به صبح رساندند .
همچنین شمار زیادی از شهروندان گیلانغربی برای گرفتن چادر از هلال احمر در مقابل ساختمان این جمعیت تجمع کرده بودند، پس از ساعت ها معطلی، خشمگین شده و اقدام به شکستن شیشه درب ها و پنجره های این ساختمان اداری کردند.
در درگیری میان مردم و امدادگران جمعیت هلال احمر و بر اثر سنگ پرانی مردم ، سه امدادگر و یکی از پرسنل انتظامی شهرستان گیلانغرب دچار مصدومیت هایی شده و برای درمان به مرکز درمانی منتقل شدند.
در 24 ساعت گذشته این سومین درگیری میان مردم و امدادگران جمعیت هلال احمر گیلانغرب در زمان توزیع چادر است در دو حادثه دیگر، دو امدادگر مصدوم شده، شیشه های کامیون شهرداری حامل چادر برای یک اردوگاه شکسته شد.
اسکان موقت مردم زلزله زده شهرهای کرمانشاه ودرگیر ی مردم با هلال احمر

