1511126_249260665234180_1518940031_n

علی‌اکبر صالحی٬ رئیس سازمان انرژی اتمی رژیم آخوندی اعلام کرد غربی‌ها شش خواسته از جمله بازدید از صنایع موشکی و نظامی ما دارند که در دست بررسی است.
به گزارش خبرگزاری حکومتی مهروی گفته جمهوری اسلامی اجاز بازدید از صنایع نظامی و موشکی خود را در قالب تفاهم‌نامه‌ای با آژانس اتمی و به منظور «شفاف‌ سازی» امضاء کرده است.
اظهارات علی‌اکبر صالحی در شرایطی بیان می‌شود که در متن منتشر شده تفاهم‌نامه ژنو٬ اشاره‌ صریحی به دسترسی بازرسان آژانش به صنایع موشکی و نظامی نشده است.
در این میان هم گروهی از محافظه‌کاران تندرو می‌گویند متن اصلی تفاهم‌نامه ژنو منتشر نشده و هیات ایرانی امتیاز‌های زیادی به غربی‌ها داده که حاضر به افشای جزئیات این سند نیست.
صالحی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرده براساس تفاهم‌نامه ایران با آژانس «تمام تاسیسات ایران که با مواد هسته‌ای سر و کار دارند، تحت نظارت و بازرسی آژانس بین‌المللی قرار دارند.»
رژیم آخوندی پیش‌تر بازدید از صنایع نظامی و موشکی‌اش را خطر قرمز خود دانسته و اعلام کرده بود به هیچ وجه اجازه چنین بازدیدی را به بازرسان آژانس نخواهد داد.