گزارشی از خبرگزاری حکومتی مهر درمورد افشای جزییات نمونه ای دیگر از غارت وچپاول :
مدیرعامل منطقه آزاد قشم از دستور و پیگیری ویژه دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای بازگرداندن اراضی فروخته شده قشم به افراد خاص و سازمانهای دولتی در دولت گذشته خبرداد و گفت: حجم اموالی که باید به بیت المال برگردد، چندین هزار میلیارد تومان است.
شهریار مشیری از دستور ویژه دولت برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در قشم خبرداد و گفت: متاسفانه در دولت قبل، منطقه آزاد قشم محلی برای فروش زمین، املاک و اراضی به اشخاص خاص بوده و هیچ فکری برای توسعه جزیره صورت نگرفته است، به این معنا که قشم حیات خلوتی برای برخی مقامات و سازمانهای دولتی بوده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در سالهای گذشته، قشم به باراندازی برای واردات کالا به منظور فرار از مالیات و سوءاستفاده های مالی بوده است؛ ولی هم اکنون به شدت با مفاسد اقتصادی مبارزه بی امانی صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: تمام تلاش ما بازگرداندن اموال به جیب بیت المال است، این در حالی است که برآورد شده که حجم این اموال بیش از چندین هزار میلیارد تومان است.
جزئیات سوءاستفاده کلان مالی در قشم

