1511911_252192611607652_857794720_n

بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی ، یک منبع مطلع در این باره به آسو نیوز گفته است که به دنبال شیوع ویروس‌های بیماری‌زا در زندان مرکزی سنندج اخیرا در این زندان ویروس اچ‌آی‌وی یا همان ایدز شیوع پیدا کرده که بنابه گفته این منبع در این زندان هم اکنون سی وپنج نفر به این نوع بیماری خطرناک مبتلا و بیست وهشت نفر دیگر هم به بیماری هپاتیت دچار هستندکه کارگزاران رژیم در زندان هیچ گونه اقدامی جهت جدا کردن این زندانیان از دیگر زندانانیان سالم انجام نداده اند.
از طرفی دیگر بنابه گزارشات کمپین ، به دنبال ایستایی هوا و انتشار ویروس‌های بیماری‌زا در زندان مرکزی سنندج اخیرا نوع جدیدی از سرماخوردگی در این زندان شیوع پیدا کرده که با علائمی چون سردرد، ترشحات تنفسی زیاد، تب و لرز، بدن درد شدید، نارسایی دستگاه گوارشی، گلودرد و آب‌ریزش از بینی و چشم و عفونت مخاط چشمی همراه است.
که متاسفانه در چند روز اخیر تعداد زیادی از زندانیان این زندان به این بیماری مبتلا شده‌ و به مراکز بهداری زندان مراجعه کرده‌اند.
گفتنی است که با توجه به فصل سرما بیشتر زندانیان زندان مرکزی سنندج بر اثر هوای سرد که بیشتر وقتها زیر صفر می باشد و نبود وسایل گرمایی و بی توجهی مسئولین این زندان به وضع زندانیان، بخصوص در بندهای دو و یک که بیشتر زندانی های این بندها زندانیان سیاسی و مدنی هستند، دچار بیماری های گوناگونی شده اند.
شایان دکر است که زندان مرکزی سنندج به طور كلی از یازده بند تشكیل شده است و با توجهه به حساس بودن این زندان چه از نظر تعداد زندانیان سیاسی و عقیدتی و اینکه میتوان گفت این زندان مرکز نگهداری بیشترین فعالین در بند کورد میباشد. و در این چند سال اخیر همواره بیشترین اخبار زندانیان کورد را در دربر داشته و همیشه این زندان کماکان مملوء از فشار و رفتارهای سلیقه ای با زندانیان سیاسی و عقیدتی بوده است.