1598273_234231616759847_1463152913_n

درچنین روزی اسقف هائيک هوسپيان مهر توسط دژخيمان وزارت اطلاعات حکومت آخوندی به طرز فجيعی به شهادت رسيد.
اسقفِ مبارز، هائيک هوسپيان مهر يکی ازبلندپايه ترين روحانيون مسيحی ايران، رهبر شورای روحانيون کليسای انجيلی و رئيس مجامع ربانی ايران بود.
دراواخر دی ماه سال ۱۳۷۲ وقتی رژيم آخوندها حکم اعدام يک کشيش ايرانی بنام مهدی ديباج را به اتهام ارتداد، صادرکرد اسقف هوسپيان نقش فعال و مؤثری درافشاگری بين المللی درمورد آن حکم ايفا نمود.
يکی از فرماندهان سابق سپاه پاسداران و عوامل اطلاعاتی رژيم، طی مصاحبه يی با روزنامه آريا فاش ساخت که انفجار بمب در حرم امام رضا و ترور جنايتکارانه کشيشان مسيحی توسط وزارت اطلاعات صورت گرفته است. اين فردکه اکبر گنجی نام دارد در اين مصاحبه گفت وزارت اطلاعات، کشيشان مسيحی که نظام سياسی ما را قبول نداشتند، به قتل رساند و به گردن مجاهدين انداخت و اين کار هم ما را از روحانيون مسيحی خلاص می کرد و در ضمن سازمان منافقين را بی آبروتر می کرد .