Untitled-1

علامه علی الامین از مراجع شیعه لبنان، مشارکت حزب الله در جنگ داخلی سوریه جهت حمایت از نظام بشار اسد را اشتباه و گناهی توصیف کرد که با دستور ولایت فقیه صورت گرفته است.
الامین شامگاه دوشنبه ۴ نوامبر در مصاحبه با برنامه پانورامای شبکه العربیه، گفت: «بدون شک دخالت حزب الله در سوریه یک اشتباه بزرگ و یک گناه است.»
او افزود: «ما از ابتدا گفتیم که حزب الله باید به تصمیم دولت لبنان که خود بخشی از آن بود پایبند باشد.»
علامه الامین گفت: «حزب الله با مداخله در سوریه، فتنه را از لبنان دور نمی‌کند بلکه آن را به لبنان فرا می‌خواند، همانگونه که حوادث اخیر شاهدی بر این مدعا بود.»
علامه الامین درباره اینکه آیا دخالت حزب الله در سوریه با خواست ایران بوده یا خیر، گفت: «من معتقدم حزب الله نمی‌تواند تصمیمی به این حجم را بدون موافقت ایران بگیرد. از همین رو دخالت در چنین سطحی با خواست و رضایت رهبری ایران صورت گرفته است، و این مطلبی است که بار‌ها آن را اعلام کرده است. این حزب در مسائل بزرگ به خصوص مسائلی که در آنها مساله خون باشد، به ولایت فقیه مراجعه می‌کند.»
او کنار گذاشتن ایران از مذاکرات بین المللی صلح سوریه موسوم به ژنو۲ را نیز یکی از نتایج حضور حزب الله در سوریه دانست و اظهار داشت: «ایران نقشی را که می‌توانست ایفا کند، به دلیل حضور حزب الله در سوریه از دست داد.
همچنین به گزارش العربیه علامه الامین، به انفجارهای اخیر در لبنان هم اشاره کرد و اظهار داشت: «باید کشتن بی‌گناهان را هرجا که باشد محکوم کنیم، چه در سوریه چه در لبنان یا هرجای دیگر جهان. هدف قرار دادن بی‌گناهان محکوم و غیر قابل قبول است.»
او افزود: « انفجارهای اخیر لبنان، جنون درندگان است و نه جنون آدمیزاد. حزب الله اکنون هزینه نمی‌دهد بلکه بی‌گناهان هزینه می‌دهند. نباید چنین هزینه ای را بر بی‌گناهان تحمیل کرد.»
این مرجع شیعه لبنانی ابراز عقیده کرد که حزب الله در هر صورت بازنده است، چه بشار اسد در قدرت بماند چه نماند.
او ادامه داد: «حزب الله بازنده است و برای کاستن از خسارت‌ها خود باید از سوریه خارج شود.

#اعتراض #فتنه #حقوق_بشر #سوریه #قیام #بگونه