Untitled-1

دکتر محمد ملکی، فعال سیاسی باسابقه‌ی منتقدرژیم ، از احضار خود و فرزندش به وزارت اطلاعات خبر داد و تاکید کرد که در صورت ادامه آزار خانواده‌اش، به «سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری» و «گزارش‌گر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران» شکایت خواهد کرد.
نخستین رییس دانشگاه تهران بعد از انقلاب بهمن ۱۳۵۷، روز چهارشنبه (۱۶ بهمن-۵ فوریه)، در نامه‌ای سرگشاده که در آن حسن روحانی، و «مسوولان امنیتی» رژیم را مورد خطاب قرار داده، نوشته که ماموران وزارت اطلاعات عصر روز سه‌شنبه (۱۵ بهمن) با فرزندش ابوذر تماس گرفته و از او خواسته‌اند تا به همراه پدرش، به اداره اطلاعات برود.
آقای ملکی ۸۰ ساله، با تاکید بر این‌که این احضار با هدف وادار کردن او به سکوت صورت گرفته، به سخنان روز سه‌شنبه حسن روحانی در دانشگاه بهشتی اشاره کرده و می‌نویسد: «تنها چند ساعت پس از سخنرانی شما از وزارت اطلاعات با من و فرزندم تماس گرفته‌اند تا من را هم وادار به سکوت کنند. من در این سال‌ها بار‌ها گفته‌ام سکوت نخواهم کرد و هر حکمی می‌خواهید به من بدهید. حال انتظار دارید که دانشگاهیان سکوت‌شان را بشکنند؟»
آقای روحانی در سخنان خود در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری، از سکوت دانشگاه انتقاد کرده و گفته بود: «چرا یک عده کم‌سواد باید حرف بزنند؟ اساتید دانشمند ما، بزرگان دانشگاه‌ها چرا خصوصی حرف می‌زنند؟ چرا نمی‌آیند در میدان حرف بزنند؟ ما شهامت سقراط‌وار می‌خواهیم. از چه می‌ترسیم؟»
حال محمد ملکی، در واکنش به این سخنان خاطرنشان کرده که به عنوان «یک دانشگاهی» طی این سال‌ها هیچ‌گاه در برابر «اعمال تشنج‌زا و خشونت‌آفرین مقامات حاکم که منجر به تحریم‌های کمرشکن علیه ملت شد»، «نقض حقوق بشر»، «زندانی کردن فعالان سیاسی و عقیدتی» و «موج بی‌رویه اعدام‌ها و ترویج خشونت در جامعه» سکوت نکرده است.
او سپس توضیح داده که فرزندش ابوذر در سال‌های اخیر، «تنها به دلیل این‌که فرزند محمد ملکی است» با مشکلاتی چون «مصادره مدرک لیسانس»، «چندین بار احضار به وزارت اطلاعات» و طرح سوالاتی که «به هیچ‌وجه به وی ارتباطی نداشته»، «ممانعت از حضور در امتحانات دانشگاهی» و «برهم خوردن آرامش زندگی خود و همسرش» مواجه شده است.
به گزارش تقاطع وی در پایان از «مقامات حکومت» پرسیده: «اگر با من مشکلی دارید تقصیر خانواده‌ام چیست و با آن‌ها چه کار دارید؟ چرا ابوذر را اینقدر اذیت می‌کنید؟ چرا مرا ممنوع الخروج کرده‌اید و مانع از سفر من برای دیدن فرزندم شده‌اید؟ چرا تهدید می‌کنید تا فرزندم عمار، نتواند برای دیدن مادر و پدرش به کشور بیاید؟»

#ایران #دکترمحمدملکی #حسن_روحانی #دانشگاه_تهران #جامعه #اعتراض #نابخشودنی #فتنه #عدالت #بگونه