روز سهشنبه نوزدهم فروردینماه طی مراسمی و با شرکت شماری از دوستداران محیطزیست کُردستان، شکارچیان شهر بوکان، کبکهای خود را در دامان طبیعت رها نمودند.
این مراسم، در کوه برد زرد و در کنار آرامگاه مقبل هنرپژوه کوهنورد شهیر کُرد برگزار شد، شکارچیان ٤٠ قطعه کبک را در دامان طبیعت رها کردند و به گفته یکی از شکارچیان، در این روز ثابت کردیم که میهن دوستی و زندگی مکمل یکدیگر و جداناشدنی هستند.
به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا،همچنین در این مراسم چند شکارچی کُرد، به نشانه دوستی با طبیعت کُردستان، تفنگهای شکاری خود را شکسته و شکار را برای همیشه کنار گذاشتند.
به دنبال آزاد کردن کبکها و شکستن تفنگهای شکاری، شکارچیان تمامی قفسها را در وسط جمعیت بهآتش کشیدند.
موج طبیعت دوستی و آشتی با حیات وحش کُردستان در چندین مراسم مشابه و در بیشتر شهرهای کُردستان ایران برگزار شد و شکارچیان کُرد به نشانه طبیعت دوستی و آشتی با حیات وحش به صورت دسته جمعی شکار را کنار گذاشتند.
#ایران #طبیعت #شهربوکان #بگونه



