Evin House of Detention

بنا به گزارش رسيده، با پيوستن مردم به خانواده های زندانيان سياسی اوين در مقابل دفتر آخوند روحانی، هر لحظه تعداد جمعيت افزايش پیدامیکرد. مادران زندانيان با سر دادن شعارهايی خواستار پيوستن مردم به جمع معترضان و متحصنان بودند. آنان در واکنش به ادعای وقيحانهٴ کارگزاران جنايتکار رژيم که هيچ ضرب و شتمی در حمله به زندانيان نبوده گفتند دروغ گويان به مردم بايستی افشاء بشوند. ما به چشم خودمان زندانيان شکنجه شده را ديديم.
مادران زندانيان سياسی همچنين پلاکاردها و عکسهای عزيزان در بند خود در دست داشتند و شعارمید ادند.
روی يکی از پلاکاردها در پاسخ به آخوند دژخيم پورمحمدی که گفته بود ضرب و شتم و شکنجه زندانيان دروغ بوده و هيچ خبری نشده، نوشته شده بود: به چشم خودمان ديديم، دروغ نبود، فاجعه بود!
همين گزارش حاکی است که مأموران جنايتکار انتظامی و گارد ويژه که در صحنهٴ حضورداشتند آرايش حمله گرفته بودند و به نظر می رسید که قصد حمله به خانواده های زندانيان سياسی و شعار دهندگان را داشتند.

#ایران #تجمع #اعتراض #همبستگی #قیام #بگونه