احمد شهيد گزارشگر ويژه ملل متحد برای بررسی نقض حقوق بشر در ايران، طی گزارشی در مورد سانسور اينترنتی توسط حکومت آخوندها نوشت: در رژيم ايران دسترسی به اينترنت، توهين آميز يا تخريبی انگاشته شده است و توسط قانون، محدود شده است. موجوديت رسانه ها و روزنامه نگاران و وبلاگ نويس ها و ديگر شهروندان اينترنتی، اغلب به دليل انتشار، تحت پيگرد هستند. ۳۷روزنامه نگار و شهروندان اينترنتی اخيراً در ايران. بازداشت شده اند.
گزارش احمد شهيد می افزايد: کسانی که يک وبسايت خبری را اداره می کنند در معرض بازداشت هستند و ميليونها وب سايت در ايران مسدود شده اند. از جمله، طيف وسيعی از وب سايتهای مربوط به موضوعات علمی، ورزش، اخبار، و حتی خريد، مسدود هستند. تقريباً ۵۰ درصد از پانصد عدد از وب سايتهای معتبر مورد مراجعه در سطح جهان از جمله فيس بوک، تويتر و گوگل پلاس مسدود هستند.
گزارش خاطرنشان می کند: مسدود کردن و فيلترينگ و کنترل اينترنتی با نقض تعهدات حکومت ايران در مورد تضمين حق آزادی بيان صورت گرفته است.
#ایران #احمدشهید #سانسوراینترنتی #نقض_حقوق_بشر #اعتراض #همبستگی #بگونه

