stress_korea_1

stress_korea_2

ثبت نام در زندان کاری است که در کره جنوبی برای رهایی از استرس انجام می دهند. مردم خودشان را به زندان معرفی می کنند تا استرس های زندگی از آن ها دور شده و بتوانند پس از مدتی دوباره زندگی آرامشان را از سر بگیرند.
«کوون یونگ سئوک» مردی ۴۷ ساله است که ایده اصلی این روش را ارائه کرده و خانه خود را نیز به یک زندان رهایی از استرس تبدیل نموده است. این مرد سال گذشته با صرف ۱۹ میلیون سلول های مختلف را در خانه خود ساخت تا پذیرای افراد پر استرس باشد.
در این زندان همه باید وسایل شخصی را تحویل داده و یونیفرم مخصوص را به تن کنند سپس به سلول های خود می رون که تنها یک دستشویی، یک روشویی و یک میز کوچک درون آن قرار گرفته است. غذا از روی دریچه ای درون درب به داخل فرستاده می شود و بیشتر اوقات را باید درون سلول باشند تا تمرکز بیشتری روی زندگی داشته باشند.
در صورت نیاز مراجعین کلاس های آموزشی و رفع استرس نیز در محل مخصوص زندان برگزار می شود که شرکت در آن ها به زندانیان آرامش خواهد داد.