با گذشت ۳ هفته از اعتصاب بیش از ۵ هزار تن از کارگران سنگ معدن بافق در استان یزد، اصناف و بازاریان شهرستان بافق نیز در همبستگی با کارگران اعتصابی معدن سنگ آهن روز دوشنبه ۱۹ خرداد دست به اعتصاب زدند و همه مغازه های خود را بستند. بازاریان اعتصابی گفتند روز سه شنبه نیز به اعتصاب خود ادامه خواهند داد. سومین هفته خود را پشت سر گذاشت. کارگران سنگ معدن بافق در اعتراض به تحویل معدن به غارتگران حکومتی از روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت دست به اعتصاب زده اند. به گزارشهای دریافتی شماری از کارگران اعتصابی معدن بافق نیو برای دومین هفته متوالی در مقابل در ورودی معدن در تحصن به سر می برند.
اعتراضات مختلف دیگر درشهرهای میهن
بیش از ۶۰۰تن از کارگران پتروشیمی فاز۱۹ در عسلویه، دوشنبه ۱۹خرداد در اعتراض به کیفیت پایین غذا، ظروف غذای خود را در سالن غذا خوری پرت کردند و با هو کردن و ترک سالن، خشم خود را کارگزاران حکومت آخوندی ابراز کردند. کارگران خشمگین پتروشیمی عسلویه گفتند برنجی که حتی به عنوان کود نمی توان استفاده کرد به عنوان غذا به کارگران می دهند. ما با اعتراض خود خواستیم بگوییم که ما انسانیم.
بنا به گزارشات رسیده تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد قم روز شنبه ۱۷ خرداد در اعتراض به نحوه اجرای امتحانات تجمع کردند. دانشجویان گفتند: سالن برگزاری انتخابات بسیار گرم و کثیف است.
تعدادی از مغازه داران خیابان ناصر خسرو در تهران از جمله مغازه های فروش مواد بهداشتی روز یکشنبه ۱۸خرداد دست به اعتصاب زدند. آنها در اعتراض به اخاذی مالیاتی و تعیین مالیاتهای سنگین از جانب دولت آخوند روحانی تصمیم به تعطیل کردن مغازه های خود گرفتند.
اعتصاب سنگ بریهای اصفهان امروز دوشنبه ۱۹خرداد هم چنان ادامه دارد. آنها از روز شنبه ۳خرداد برای دومین بار در اعتراض به وعده ها پوشالی کارگزاران رژیم ومحقق نکردن خواسته هایشان دست به اعتصاب زده اند.
مردم منطقهٴ انسجام قم روز شنبه ۱۷خرداد در اعتراض به نداشتن گاز شهری در این منطقه تجمع کردند.
مردم این منطقه ۱۳سال است که گاز ندارند در حالی که این منطقه به ۲۴ متری گازمعروف است.
#ایران #اعتراضات #اعتصابات #کارگران #دانشجویان #مردم_قم #مغازه_داران_خیابان_ناصرخسرو #اصفهان #پتروشیمی_عسلویه #بگونه

