ADFADFASDADA

۴ زندانی عقیدتی اهل سنت محکوم به اعدام وضعیت جسمی وخیمی دارند. این افراد که از جمعه هفته گذشته در اعتصاب غذا به سر می‌برند. دچار خون ریزی معده شده و فشار خون بسیار پائینی دارند.
پدر زندانی سیاسی اهل سنت حامد احمدی، از مجامع مختلف بین المللی خواستار اقدام فوری برای نجات جان فرزندش و سایر محکومین به اعدام گردید. وی گفت: این چه مسلمانی است که فرزندان مسلمان ما را این گونه زجرکش می کنند. آنان هم اکنون در اعتصابند و هیچ غذایی از روز انتقالشان از محل قبلی نخورده اند، کدام مسلمانی این گونه حکم می کند که فرزندان ما را روزانه پای چوبه دار ببرند و برگردانند و زجر بدهند.
همچنین هشتاد تن از زندانیان سیاسی اهل سنت در زندان گوهردشت کرج پنجمین روز اعتصاب غذای خود را می گذرانند. آنها در همبستگی با ۴ زندانی سیاسی محکوم به اعدام در
قزلحصار کرج دست به اعتصاب غذا زدند. این زندانیان خواستار لغو حکم اعدام حامد احمدی، کمال ملایی، جمشید دهقانی و جهانگیر دهقانی هستند.
#ایران #زندانیان_سیاسی #زندان_قزلحصار #زندان_گوهردشت #اعتصاب_غذا #بگونه