روزسه شنبه ، دهم تیرماه سه هموطن کُرد در مریوان پس از احضار از سوی شعبه ٢ بازپرسی دادگاه ، بازداشت شدند.
دو روز قبل پلیس سرکوبگر فتا، سه کافینت متعلق به عبید زارعی(روژ)، جمیل مؤمنی(دانشجو) و فاتح جهانی(کانکت) را با حکم دادگاه انقلاب مریوان پلمپ کرده بود.
طبق گزارش رسیده به خبرگزاری کُردپا، این سه فعال رسانهای روزسهشنبه پس از احضار به دادگاه و به ریاست قاضی خضرلو، راهی زندان مرکزی مریوان گردیدند.
به گفتهی این منبع، دادگاه برای آزادی موقت این سه هموطن کُرد تقاضای تودیع وثیقه ١٥٠ میلیون تومانی کرده است.
استفاده از فضای «مجازی ممنوعه» و «عدم تمکین» به مقررات اعلامشده از سوی فتا، دلیل بازداشت و زندانی فعالان فرهنگی شهر مریوان عنوان میشود.
به باور فعالان اینترنتی، سپاه پاسداران طی سه سال گذشته کنترل و نظارت بر دنیای مجازی را افزایش داده و بازداشت فعالان رسانهای با دستور مقامات امنیتی حفاظت اطلاعات سپاه صورت میگیرد.
#ایران #بازداشت #فعالان #اینترنتی #مریوان#بگونه

