10589866_707315469304007_307198231_n

حسین رونقی ملکی، زندانی سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، هفته گذشته در پی وخامت حال جسمی‌اش به بهداری زندان منتقل شد و مسئولان بهداری تاکید کردند وی هرچه زود‌تر باید تحت درمان قرار گیرد.
حسین رونقی ملکی مدتهاست از درد مزمن کلیه رنج می‌برد، بطوریکه در حال حاضر پس از چند نوبت جراحی و بازگشت فوری به زندان و طی نشدن کامل مراحل درمان، کلیه‌هایش در حال از کار افتادن هستند.
همچنین پزشکی قانونی گواهی عدم تحمل کیفر برای وی صادر کرده است.
——————————
تحت فشار گذاشتن زنداني سياسي بلوچ احمد سهرابي جهت پرونده سازي و اعترافات دروغين
به گزارش كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها ، زنداني سياسي ۲۱ ساله، احمد سهرابي كه در روز ۲۹ بهمن ۹۲ توسط مأموران اطلاعات ايرانشهر ربوده شده، نهايتاً از زندان زاهدان سر در آورده است. وي به مدت زيادي در سلولهاي انفرادي تحت فشار و شكنجه هاي وزارت اطلاعات جهت پرونده سازي و اعترافات دروغين بر عليه خود و فعالين بلوچ بوده است. بقرار اطلاع مأموران اطلاعات با اعمال شكنجه هاي مختلف از وي اعترافات دروغيني گرفته اند و براي او پرونده سازي كرده اند، اما تاكنون هيچ دادگاهي براي وي تشكيل نگرديده است. وي فرزند مولوي يوسف سهرابي يكي از فعالين مذهبي بلوچ ميباشد، مولوي يوسف سهرابي به همراه مولوي عبدالقدوست ملازهي در تاريخ ۲۱ فروردين۸۷ در زندان مركزي زاهدان حلق آويز گرديد. هم اكنون دولت مستمراً جهت اعمال فشار به اين خانواده و ترس از هر عواقبي سعي ميكند كه اقوام و خانواده هاي نزديك به اعدام شدگان را تحت نظر داشته باشد و يا آنان را به بند و زندان بكشاند.
……………………………………………………………………..
بيش از5 هزار زنداني در زندان مركزي كرمان از وضعيت نامناسب بهداشت، درمان وتغذيه رنج ميبرند
زندان كرمان يكي از زندانهاي فراموش شده اي است كه مأموران دست به هر جنايتي ميزنند و زندانيان نيز از هيچ حق و حقوقي برخوردار نيستند. اخيراً نيز ليست ۵۰ نفره اعدام شدگان در اين زندان منتشر گرديده هم اكنون اين زندان بيش از ۵۰۰۰ زنداني را در خود جاي داده است كه شامل قرنطينه زندان حداقل۴۵۰ نفر، بند نسوان حداقل ۴۰۰ نفر، بند معروف به بازداشتگاه ۴۶۰ الي ۵۰۰نفر، بند معروف به جوانان ۳۱۰ الي ۳۵۰ نفر، بند معروف به تعاون ۴۷۰ الي ۵۰۰نفر، بند جديد حداقل ۱۴۷۰ الي۱۵۰۰ نفر، بند اميد كه متعلق به بيماران واگير دار مانند ايدز و يا هپاتيت ميباشد حداقل ۱۴۰الي ۱۵۰نفر، بند شماره هشت ۴۶۰الي ۵۰۰ نفر و بند معروف به بنگاه حد اقل۶۵۰ زنداني در آن محبوس ميباشند. رئيس اين زندان پرويز سلمياني و معاون وي علي عامري و همچنين رئيس حفاظت زندان بنام شهابي است كه مستمراً دست به اقدامات رذيلانه بر عليه زندانيان ميزنند و سعي ميكنند كه آمار اعدام و جنايتهاي داخل زندان به خارج از آن درز نكند.
#ایران #زندان_مرکزی_کرمان #زندانی_سیاسی_رونقی_ملکی #شکنجه #اعتراض #بگونه