10605796_299109990272009_872346076_o

محکومیت سنگین ۳ زندانی سیاسی دهه ۶۰ به ۴۲ سال زندان
بنابه به گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» محکومیت ۳ زندانی سیاسی سابق به احکام سنگین زندان در تهران و کرج .
زندانی سیاسی سابق الله وردی روحی ۶۳ ساله در دادگاه انقلاب کرج به ۱۲ سال زندان محکوم شده است . او پیش از این چندین بار دستگیر و برای مدت طولانی در سلولهای انفرادی بازجویان وزارت اطلاعات تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار داشت و پس از آن با سپردن وثیقه های سنگین تا تشکیل دادگاه بطور موقت آزاد شده بود. یکی از دلایل دستگیری ایشان عضویت فرزندانش در سازمان مجاهدین و حضور آنها در زندان لیبرتی است.
زندانی سیاسی دهه ۶۰ حسن صادقی همراه با همسرش زندانی سیاسی دهه ۶۰ خانم فاطمه مثنی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط فردی به نام احمد زاده سرپرست موقت این شعبه هر کدام به ۱۵ سال زندان محکوم شده اند.این دادگاه فرمایشی مجری اوامر بازجویان وزارت اطلاعات است و در صدور احکام غیر قانونی و سنگین شهرت دارد .
زندانی سیاسی دهه ۶۰ حسن صادقی متولد ۱۳۴۳ همراه با همسرش زندانی سیاسی سابق دهه ۶۰ فاطمه مثنی بهمن ماه ۱۳۹۱ با یورش مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و به مدت یک سال بصورت بلاتکلیف در زندان اوین بسر بردند و در بهمن ماه ۱۳۹۲ با سپردن وثیقه سنگین بطور موقت آزاد شدند . علت دستگیری آقای صادقی و همسرش برگزاری مراسم گرامیداشت پدرش، شهید راه آزادی مردم ایران غلامحسین صادقی بود که در زندان لیبرتی جان باخته بود.
——————————————–
اعتصاب غذای یک زندانی در اعتراض به شرایط غیر انسانی در زندان زاهدان
بنابه به گزارشات ارسالی به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» انتقال یک زندانی به سلولهای انفرادی و اقدام به اعتصاب غذای وی در اعتراض به شرایط غیر انسانی حاکم بر زندان.روز پنجشنبه ۲۳ مرداد ماه زندانی ولی محمد آب روش که در بند ۴ زندان مرکزی زاهدان زندانی است به شرایط قرون وسطایی زندان اعتراض نمود زندانبانان ولی فقیه آخوند علی خامنه ای به جای رسیدگی به خواسته های این زندانی او را به سلولهای انفرادی بند قرنطینه شکنجه گاه زندان مرکزی زاهدان منتقل کردند.
این زندانی پس از انتقال به بند فرنطینه دست به اعتصاب غذا زده است و از آن روز تا به حال در اعتصاب غذا بسر می برد. گرمای شدید و اعتصاب غذا شرایط جسمی این زندانی را حاد نموده است.
——————————————

ربوده شدن يك هموطن اهوازي و بي اطلاعي از از وضعيت وي بمدت بيش از چهار سال
به گزارش كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها ، بنا به گزارش رسيده يكي از هموطنان عرب اهوازي بنام يوسف سيلاوي در روز ۱۷ آبان ۱۳۸۸ توسط مأموران اطلاعات دستگير و به نقطه نامعلوم منتقل گرديده است. خانواده وي تا كنون موفق به گرفتن وضعيت و شرايط وي از زندان و باز جويان اطلاعات نشده اند. اين زنداني ۵۵ ساله مشخص نيست. گفته ميشود ماموران حكومتي جهت به سكوت كشاندن تعدادي از اعضاي خانواده وي كه در خارج كشور هستند، دست به چنين اقدام رذيلانه اي زده است.
……………………………………………………….
بنابه به گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» تبعید یکی از زندانیان سیاسی هموطن عرب و یک فعال اینترنتی به زندان گوهردشت کرج.
زندانی سیاسی خمزه سواری متولد ۱۳۶۵ که از سال ۱۳۸۸ دستگیر شده است از زندان کارون اهواز به زندان گوهردشت کرج تبعید شده است. زندانی سیاسی حمزه سواری ابتدا به اعدام محکوم شده بود ولی در اثر فشارهای بین المللی به حبس ابد تقلیل یافته بود. ۲ برادر این زندانی سیاسی در سال ۱۳۸۶ توسط قوه قضاییه ولی فقیه به اعدام محکوم واعدام شدند .
از طرفی دیگر فعال اینترنتی وحید اصغری متولد ۱۳۶۵ که در سال ۱۳۸۸ دستگیر شده بود و در بند ۳۵۰ زندان اوین زندانی بود به سالن ۱۲ بند ۴ زندان گوهردشت کرج تبعید شده است.
…………………………………………………………………..
بنابه به گزارشات ارسالی به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» انتقال یک زندانی به سلولهای انفرادی و اقدام به اعتصاب غذای وی در اعتراض به شرایط غیر انسانی حاکم بر زندان.
روز پنجشنبه ۲۳ مرداد ماه زندانی ولی محمد آب روش که در بند ۴ زندان مرکزی زاهدان زندانی است به شرایط قرون وسطایی زندان اعتراض نمود زندانبانان ولی فقیه آخوند علی خامنه ای به جای رسیدگی به خواسته های این زندانی او را به سلولهای انفرادی بند قرنطینه شکنجه گاه زندان مرکزی زاهدان منتقل کردند.
این زندانی پس از انتقال به بند فرنطینه دست به اعتصاب غذا زده است و از آن روز تا به حال در اعتصاب غذا بسر می برد. گرمای شدید و اعتصاب غذا شرایط جسمی این زندانی را حاد نموده است.
#ایران #زندانیان_سیاسی #شکنجه #سرکوب #اعتراض #عدالت #بگونه