پنج هزار تن از كارگران معدن بافق در اعتراض به بازداشت دو تن از كارگران دست از كار كشيده و اعتصاب كردند.
اين اعتراض كه از سهشنبه شب شروع شده، همچنان ادامه دارد. 16 تن ديگر از كارگران نيز در فهرست دستگيري مأموران رژيم بودند كه كارگران موفق به فرار از دست مأموران شدند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا كارگزاران رژيم در انتقام از اعتصاب موفقيت آميز 39روزه هزاران تن از كارگران طي ماههاي ارديبهشت، خرداد و تيرماه گذشته قصد داشتند كه 18 تن از سازماندهندگان اين اعتصاب را دستگير كرده و با فشار بر آنها مانع تكرار چنين اعتراضات گستردهيي بشوند، اما كارگران با استفاده از تجربهٴ قبلي خود يكپارچه به مقاومت عليه نهادهاي سركوبگر رژيم برخاستهاند.
همچنین کارگزاران رژیم ضد کارگری آخوندی به بهانه نبود مواد اولیه و تحریم های تجاری تمامی کارگران فازهای۲۰ و ۲۱ عسلویه را از کار اخراج کرده اند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا ، «اخراج کارگران در منطقه پارس جنوب به دلیل کمبود یا اتمام مواد مورد نیاز تولید، روندی همواره پیوسته در منطقه است که یکی از قربانیان آن کارگران مشغول به کار در هریک از این فازها هستند».
#ایران #پارس_جنوب #امعدن_بافق #اعتراض #بکونه
اعتصاب هزاران كارگر معدن بافق واخراج کارگران عسلویه

