عصر روز چهارشنبه جمعی از مردم اصفهان در بستر رودخانه خشک زاینده رود و در کنار پل تاریخی سی وسه پل در اعتراض به حق آب زاینده رود تجمع اعتراضي برگزار کردند.
دراین تجمع برخی از اعتراض کنندگان با پوشیدن لباس های سیاه و در دست داشتن پلاکاردهایی تحت عنوان» زاینده رود من کو» اعتراض خود را از بی توجهی به خشکی زاینده رود اعلام کردند.
تجمع از سوی استانداری اصفهان شب گذشته غیرقانونی اعلام شده بود اما با این وجود برخی از مردم بر اساس حرکت خودجوش و در میان تدابیر امنیتی و انتظامی این تجمع را تشکیل دادند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداررژیم در اصفهان صدور هرگونه مجوز برای تجمع مردم اصفهان در اعتراض به وضعیت رودخانه زایندهرود در ششم شهریور ماه جاری را تکذیب كرده بود.
رسول یاحی در گفتوگو با خبرگزاري حكومتي فارس در اصفهان گفت: هیچ مجوزی برای تجمع مردم اصفهان در روز پنجشنبه آخر هفته در زایندهرود صادر نشده و نیازی هم به این موضوع نیست.
#زاینده_رود #بگونه










