dadfsadfasdfa

مرد میانسالی به نام ابراهیم خضرپور ساکن محله «طرف مدرسه» شهر مهاباد با اقدام به خودکشی کرد
وی دارای سه فرزند می‌باشد که روز یکشنبه نهم شهریورماه از طریق حلق‌آویزنمودن با طناب‌دار اقدام به خودکشی و جان خود را از دست داده است.
پیشتر نیز هموطن ٤٦ و ٥١ ساله کُرد در شهر سقز و پیرانشهر به زندگی خود پایان داده بودند.به گزارش کردپا
وضعیت نابه‌سامان اقتصادی، بیکاری و نداشتن آینده روشن، علاوه بر آن نداشتن امید به تغییر وضعیت موجود، سرکوب اجتماعی، قوانین تبعیض‌آمیز و عدم توانایی فرد برای «انتخاب» در عرصه‌های مختلف زندگی همچون همسریابی، شغل و غیره از علل بالا رفتن یکباره آمار خودکشی در ایران به شمار می‌رود.
در چند روز گذشته نیز، زنی ٣٥ ساله از اهالی روستای «بوخلو» شهرستان سقز که اقدام به خودکُشی کرده بود، جان سپرد.
هویت این زن متأهل فریده حسین‌پور عنوان شد که خودرا حلق آویز کرده بود..
فریده حسینی که داری دو فرزند است روز گذشته در بیمارستان سقزجان خود را از دست داد.
بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی ۳۱۲۵ نفر در ۹ ماهه اول سال ۹۲ در ایران جان خود را براثر خودکشی از دست داده‌اند. مقایسه دو آمار در ۹ ماهه سال ۹۱ و ۹۲ نشان از افزایشی ۱۴ درصدی دارد.
#ایران #خودکشی#بگونه