10679878_341776802649232_3370148274929971977_o

خبرگزاری «ایلنا» از چهارمین روز تجمع متوالی مربیان پیش‌دبستانی در برابر نهاد ریاست جمهوری رژيم آخوندی در هفته جاری خبر می‌دهد. آن‌ها به صدور بخشنامه اخراج مربیان پیش‌دبستانی و امتناع رژیم آخوندی از تخصیص بودجه استخدامی اعتراض دارند.
این مربیان به موضوع دروغین بی‌سواد خوانده شدن خود توسط معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور آخوندی در صحن علنی مجلس نیز اعتراض دارند
موضوع یاد شده به سخنان عسگری آزاد در جلسه غیرعلنی مجلس رژیم در ۲۵ تیر باز می‌گردد. در این جلسه از استخدام ده‌ها نفر بیسواد مطلق به عنوان نیروی خدماتی در آموزش و پرورش در زمان احمدی‌نژاد انتقاد شد و ظاهرا صحبتی از مربیان پیش‌دبستانی به میان نیامد. اما به تایید نیک نژاد علت تحقق نپذیرفتن وعده استخدامی به دلیل 5 هزار میلیارد تومان کسری بودجه است او همچنین گفت: «اگر دولت می‌خواهد نیروهای خود را به خاطر این کسری بودجه تعدیل کند، راهش این نیست که مربیان پیش‌دبستانی را بی‌سواد خطاب کند یا بگوید مدرک‌شان پایین است و توانایی ندارند. اکثر آن‌ها لیسانس دارند و دست‌کم ۵ سال سابقه کار
این عضو کانون صنفی معلمان ایران افزوده که حدود ۹۵ درصد مربیان پیش‌دبستانی خانم‌ها هستند و برای همین نتوانسته‌اند میانگین ۲۴ ساعت کار هفتگی خود را پر کنند، آن‌ها و هم‌چنین معلمان حق‌التدریسی شرایط بسیار سختی دارند زیرا زیر نظر معاون و مدیر مدرسه کار می‌کنند و مجبورند به هر شرایطی تن بدهند تا کار خود را حفظ کنند.»
ایلنا می‌نویسد اکثر این مربیان از شهرهای دیگر به تهران آمده‌اند، اما تاکنون هیچ یک از مقامهای رژیم حاضر نشده اند پاسخ روشنی به مطالبات آن‌ها بدهند. اکثریت قریب به اتفاق تجمع‌کنندگان را زنان جوان مربی تشکیل می‌دهند
نیک‌نژاد گفت که در حل مشکل کسری بودجه یک دید اقتصادی وجود دارد و یک دید اخلاقی و انسانی. او موضوع صرفه‌جویی با اتکاء به تعدیل نیرو را ناموجه دانسته، آن هم در حالی که قبلا به این مربیان قول استخدام داده شده بود. و همانطور که می دانیم مسئولین رژیم آخوندی بجای انجام وظیفه و راهگشایی همواره به دنبال پاک کردن صورت مسئله بوده و برایشان اهمیتی ندارد که تصمیمات نابخردانه و غیرمسئولانه آنان که آمیخته با دروغ و خدعه و ناتوانی و درماندگی شان در حل مشکلات گرفته می شود، چه عوارض بد و وخیمی روي زندگی افراد جامعه خواهد گذاشت.