تلويزيون التغيير خبر داد: در بغداد ، تظاهرات بزرگي با خواست محاكمه بينالمللي مالكي برگزار شد. تظاهركنندگان خواستار محاكمه مالكي به اتهام جنايتهايي شدند كه طي پروسه نخست وزيريش مرتكب شده است. تظاهركنندگان همچنين مالكي را مسئول انتقال تروريزم بينالمللي به عراق دانستند آنها در شعارهايي كه مي دادند مالكي خونريز و جنايت كار قرن توصيف مي كردند.
يكي از سازماندهندگان تظاهرات به تلويزيون التغيير گفت همزمان با تظاهرات، هيأتي از تظاهركنندگان به مقر شوراي عالي قضايي رفت تا اينكه شكايت رسمي عليه معاون رئيسجمهور نوري المالكي و فرمانده عمليات فرات ميانه فَريقُ الرُّكْن عثمان الغانمي و استاندار كربلا عقيل اَلطُّرِيْحي بدهند كه در كشتار كربلا عليه مقلدين صرخي نقش داشتهاند.
به گزارش تلويزيون الجزيره شوراي انقلابيون عشاير در پيام سرگشادهاي براي اجلاس بين المللي پاريس عليه داعش، از شركتكنندگان در اين اجلاس خواست تا شبه نظاميان فرقهگرا در عراق را گروههاي تروريستي بهشمار آورند و با آنها همان برخوردي را بهعمل آورند كه با تشكيلات القاعده و تشكيلات داعش بهعمل ميآورند. دكتر عبدالرزاق الشُّـمَري مدير روابط خارجي اين شورا گفت: اگر ائتلاف بينالمللي جديد در مبارزه با تروريسم جدي هستند بايد با همه انواع تروريسم مقابله كنند و نه اين كه فقط با تروريسم داعش مقابله كنند و چشم را بر روي تروريسم شبهنظاميان فرقهگرا ببندند كه دست به آدمربايي و كشتار و كوچ دادن اهل سنت عراق ميزنند».
تظاهرات در بغداد باخواست محاكمه بين المللي مالكي

