1519344_344533342373578_521355502166900158_o

طی روزهای گذشته نیروهای جانی رژیم داعشی ولایت با یورش به مناطق مختلف شهر اهواز شمار زیادی از فعالان فرهنگی عرب اهوازی، از جمله یک هنرمند نقاش عرب، را بازداشت کردند.

هجوم نیروهای جانی رژیم داعشی ولایت به مناطق مختلف شهر اهواز و بازداشت فعالین عرب از سوی نیروهای مذبور همچنان ادامە دارد.

طی روزهای اخیر، شماری دیگر از شهروندان عرب اهوازی که اکثرأ از فعالین فرهنگی، سیاسی و مذهبی بودند، بازداشت گردیدند.

فعالین حقوق بشر اهوازی اعلام کردەاند که «مهدی مجدم، ترکی آلبوخنفر، امین زبیدی و علی زهیری» نام و مشخصات تعدادی از بازداشت‌شدگان می‌باشد و هویت شماری دیگر از بازداشت شدگان نیز تاکنون مشخص نشده است.

در میان بازداشت شدگان، هنرمند اهوازی «غسان چلداوی» نیز حضور دارد که بیش از ده روز از بازداشت وی می‌گذرد. خانواده این هنرمند احوازی تاکنون از محل نگهداری فرزندشان اطلاعی دریافت نکرده و نگران سرنوشت وی هستند.

بنا به گزارش فعالان حقوق بشر افراد بازداشت شده همگی از فعالان سیاسی و مذهبی بوده و ساکن «کوی شکاره ٢، کوی درویشیه، شکاره ١، کوی کانتکس و کوی نصر منطقه کوت عبدالله» شهر اهواز هستند.

در همین ارتباط روز جمعه هفتم شهریورماه ١٣٩٣، نیروهای امنیتی با هجوم به منطقه کوت عبدالله شهر اهواز، شماری از فعالان عرب اهوازی را بازداشت کردند.

بنا به همین گزارش، این بازداشت‌ها صبح روز جمعه ساعت ۵ صبح صورت گرفته است، به شکلی که مأمورین از بالای دیوارها وارد منازل شده و اقدام به دستگیری فعالان اهوازی نموده‌اند.

دژخیمان فعالان اهوازی را به اتهام «وهابیت» بازداشت کرده و تاکنون پس از گذشت بیش از ٢٠ روز، خانواده‌های بازداشت شدگان از سرنوشت فرزندان خود بی‌خبر هستند.

#بازداشت #ده‌ها_تن #فعالان #عرب #اهواز #ایران #بگونه