10416585_367244533435792_5457430425475713612_n

وال استریت ژورنال: اوباما نامه‌ای محرمانه‌ به خامنه‌ای ارسال کرده است
به گزارش راديو آلمان ،روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» روز پنج‌شنبه (۶ نوامبر/ ۱۵ آبان) از ارسال نامه‌ای محرمانه‌ از سوی باراک اوباما٬ رئیس‌جمهور آمریکا٬ به علی خامنه‌ای٬ ولي فقيه ارتجاع و «خليفه ابوداعش »در نیمه اکتبر امسال خبر داد.
به گزارش وال استریت ژورنال اوباما در این نامه به توصیف منافع مشترک در مقابله با گروه تروریستی «داعش» (همزاد «ابوداعش») در عراق و سوریه پرداخته است.
وال استریت ژورنال به نقل از کسانی که از محتوای نامه مطلع‌اند، نوشت که این نامه هم در جهت تشدید همبستگی علیه گروه «داعش» و هم برای تسریع در روند توافق هسته‌ای با ایران نوشته شده است.
بر اساس این گزارش اوباما در نامه خود به خامنه‌ای تاکید کرده است که هر گونه همکاری در مقابله با گروه تروریستی «داعش» تا حد زیادی مشروط به دستیابی ایران به توافق جامع نهایی اتمی با قدرت‌های جهان است.
بنابه اين گزارش اين چهارمين نامه اوباما رئيس جمهور مماشاتگر آمريكا به علي خامنه اي «خليفه ابوداعش» از زمان رياست جمهوري اش در سال ۲۰۰۹ مي باشد.
اوباما حتي متحدان خود در منطقه نظیر اسرائیل٬ امارات متحده عربی و عربستان سعودی را که از منتقدان دولت اوباما در رابطه با رژيم ایران هستند از نگارش چنین نامه‌ای مطلع نکرده است.
به گزارش وال استریت ژورنال اوباما نقش رژيم ایران (ابوداعش تروريست و اسيد پاش و جنايت پرور و جنايت گستر ) را – چه بخواهد نقشی سازنده یا منفی باشد- در مبارزه نظامی و دیپلماتیک برای بیرون راندن «داعش» از مناطق تصرف شده در شش ماه گذشته مهم می‌داند. اوباما و دیگر اعضای کابینه در روزهای گذشته تاکید کرده‌اند که شانس دستیابی به توافق نهایی اتمی با ایران تا مهلت مقرر ۵۰ درصد است. در نگاه ناظران سیاسی پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا نیز احتمال‌ تمدید مهلت مذاکرات را دشوارتر کرده است.
در واکنش به گزارش وال استریت ژورنال٬ جاش ارنست٬ سخنگوی کاخ سفید٬ اعلام کرد که «سیاست‌های آمریکا در قبال ایران تغییر نکرده است.» با این‌همه وی گفت که نمی‌تواند درباره نامه محرمانه اوباما و رهبر ایران اظهارنظر کند
به گزارش رویترز وی که در کاخ سفید در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت بیان کرد که آمریکا درباره مقابله با تروریست‌های دولت اسلامی در حاشیه مذاکرات اتمی با ایران گفتگو کرده است.
وی البته تاکید کرد آمریکا با ایران همکاری نظامی نخواهد کرد. او گفت که «اطلاعاتی با ایران به اشتراک نمی‌گذاریم اما منافع ایران از نتیجه اقدامات موضوع بحث است.
جان بینر٬ سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا٬ اما در واکنش به نامه اوباما به رهبر ایران گفت که به مسئولان ایران اعتماد ندارد و فکر نمی‌کند که آن‌ها را باید در مبارزه با «دولت اسلامی» درگیر کرد.

#نامه #محرمانه #الهه_مماشات #خليفه #ابوداعش #بگونه