
به گزارش سايت «ايران اسرار» به نقل از يك منبع سياسي عراقي
سرلشگر پاسدار قاسم سليماني كه فرماندهي شبه نظاميان وابسته به سپاه قدس در عراق را بر عهده دارد و اخيرا هيات ناظر بر تحريمها در سازمان ملل حضور وي در عراق را نقض تحريمهاي شوراي امنيت گزارش كرد، براي پيش برد اهداف خامنه اي و باند مالكي بدنبال يك پاسپورت عراقي است تا بتواند اين تحريمها را دور بزند و آزادانه در عراق تردد داشته باشد.
اين خبر را سايت صوت العراق به نقل از يك منبع سياسي عراقي فاش كرد و نوشت : قاسم سليماني فرمانده سپاه قدس بدنبال يك پاسپورت عراقي براي ترددهايش در عراق است. اين منبع كه نخواست نامش فاش شود در گفتگو با شبكه ”ارم“ گفت سليماني بهمحض اين كه مداركش كامل شوند پاسپورت عراقي خواهد گرفت.
بنابه اظهارات اين منبع سياسي ، تعداد ديگري از همراهان سليماني و فرماندهان صحنه در سپاه قدس نيز تابعيت و پاسپورت ديپلوماتيك عراقي را بهدست خواهند آورد تا ورود و خروج آنها تسهيل شود و خضور دائم آنها در عراق توجيه پذير باشد.
به گفته اين منبع سياسي ”داشتن مدارك شناسايي عراقي براي قاسم سليماني بهدليل حضور دائم وي در عراق براي اداره عمليات نظامي و گردانهاي شبه نظاميان به امري ضروري تيديل شده است“.
مثال آلالوسي رئيس كميسيون روبط خارجي پارلمان عراق در يك اظهارنظر مطبوعاتي فاش كرده بود كه سليماني در منطقه الخضراء در بغداد كه مقر دولت و نخستوزيري و پارلمان عراق است يك خانه دارد. آلالوسي كه رهبر تنها فراكسيون اپوزيسيون در پارلمان عراق است گفت ”قاسم سليماني براي ورود به عراق نياز به اجازه ندارد“.
#بگونه #پاسدار #سلیمانی #عراق
