10854344_386320398194872_5243921531062696703_o

مائده سلطاني دختر عبدالفتاح سلطانی، وکیل زندانی و عضو کانون مدافعان حقوق بشر به كمپين بين المللي حقوق بشر اعلام كرد كه زندانبانان از انتقال پدرش به بيمارستان براي معالجه و درمان به دليل ايستادگي بر مواضعش جلوگيري ميشود.
او گفت پدرش از بیماری قلبی و نوسان فشار خون رنج می‌برد و به مراقبت‌های ویژۀ پزشکی نیاز دارد اما بیش از یک‌ماه است که با درخواست‌ها برای انتقال او به بیمارستان مخالفت می‌شود.
مائده سلطانی گفت: «پزشک زندان نوشته است که پدرم نیاز به معالجه خارج از زندان دارد. هم اینک بیش از یک‌ماه است که مادرم مکررا درخواست انتقال پدرم به بیمارستان را دارد اما با درخواست‌های او مخالفت می‌شود. ما به شدت نگرانیم که مبادا بیماری پدرم تشدید و دچار حمله قلبی شود.»
به گفته دختر این وکیل زندانی، خدابخشی، دادیار ناظر زندان اوین که مسئول رسیدگی به درخواست‌های زندانیان است یک‌بار به همسر وی گفته است از آنجا که آقای سلطانی همچنان بر موضع خود قرار دارد، به او مرخصی داده نمی‌شود.

#بگونه #زندانی_سیاسی #اوین #شکنجه