10830888_399411813552397_1857511104918756903_o

بنا بر گزارشها، در ساعات اولیه بامداد یکشنبه۱۱ ژانویه، به یک روزنامه آلمانی که کاریکاتورهای هفته نامه فرانسوی شارلی ابدو را منتشر کرده بود حمله شد.
براساس گزارش مذکور این آتش سوزی خسارات جزیی به بار آورد و دو نفر مظنون در منطقه‌ای که دفتر روزنامه قرار دارد، بازداشت شدند. پلیس آلمان تحقیقات این حادثه را آغاز کرده است.
حمله به این روزنامه آلمانی ۴ روز پس از حمله مرگبار تروریستی به دفتر هفته نامه فرانسوی شارلی ابدو که ۱۲ تن در آن جان باختند، روی می‌دهد.
دفتر روزنامه «هامبورگر مورگن‌پست» در آلمان هدف حمله با مواد آتش‌زا قرار گرفت. افرادی ناشناس در ساعت ۲ بامداد یکشنبه (۱۱ ژانویه/ ۲۱ دی) از پنجره پشت ساختمان این روزنامه مواد آتش‌زا به درون آن پرتاب کردند.
در جریان این سوءقصد به کسی آسیبی نرسیده و فقط چندین پرونده سوخته است. آتش‌سوزی در دو اتاق بخش بایگانی این روزنامه رخ داده که در پی آن ماموران توانسته‌اند به سرعت حریق را مهار کنند.
روزنامه «هامبورگر مورگن‌پست» روز پنجشنبه (۸ ژانویه) یک روز پس از سوءقصدهای تروریستی در پاریس، در صفحه اول خود اقدام به بازنشر کاریکاتورهایی کرد
که پیشتر در نشریه طنز «شارلی ابدو» منتشر شده بود.
پلیس در این رابطه دو نفر را در نزدیکی محل حادثه دستگیر کرده و در حال تحقیق درباره آنهاست.
منبع :العربیه
‫#‏آلمان‬ ‫#‏روزنامه‬ ‫#‏حمله‬ ‫#‏تروریسم‬ ‫#‏افراطی_گری‬ ‫#‏شارلی_ابدو‬ ‫#‏پاریس‬ ‫#‏بگونه‬