بگونه: گروه تروريستي داعش با انتشار فيلمي از يك اقدام ضد بشري و خميني صفتانه در كشتن يك اسير جنگي خبرداد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، ويديوي منتشر شده تصاويري از يک مرد را نشان ميدهد که گفته ميشود ستوان معاذ الکساسبه، خلبان اردني است که در داخل يک قفس آهني در آتش ميسوزد.
دولت اردن در طي روزها گذشته کوشش بسيار کرد تا موجب آزادي الکساسبه شود. اردن با خواسته داعش براي آزادي تروريست مجرم ساجده الريشاوي موافقت کرده بود تا با خلبان اسير معاوضه شود
هواپيماي جنگنده الکساسبه روز ۲۴ دسامبر در نزديکي شهر الرقه در سوريه سقوط کرد، و داعش خلبان اين جنگنده را اسير کرد.
الکساسبه ۲۶ سال سن دارد و از شهر الکرک در جنوب اردن است. او ۶ سال است که در نيروي هوايي اردن خدمت ميکند
به گزارش العربيه ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن هاشمي، شامگاه سه شنبه ۳-۲-۲۰۱۵ ضمن محکوم کردن قتل معاذ الکساسبه خلبان اردني به دست داعش، از همه مردم اردن خواست تا در برابر مشکلات و مصيبتها باهم يکپارچه و متحد باشند.
پادشاه اردن در پيام خود، گفت: «برادران و خواهران من شهروندان اردني، فرزندان عزيز کشور، در کمال ناراحتي و خشم خبر شهادت «شهيد قهرمان» خلبان معاذ الکساسبه به دست گروه «تروريستي و ترسو» داعش را شنيديم. اين اقدام توسط گروه جنايتکار و گمراهي انجام شد که هيچ ارتباطي با دين اسلام ندارد».
وي افزود: «معاذ الخطيب خلبان شجاع به خاطر دفاع از عقيده، وطن و امت خود جان خود را از دست داد و به ديگر شهداي وطن پيوست، شهدايي که جان و خونشان را فداي اردن عزيز کردند.»
ارتش اردن نيز در واکنش به کشته شدن معاذ کساسبه به دست داعش، در بيانيهاي تاکيد کرد که خون اين قهرمان بيهوده به هدر نخواهد رفت و ارتش اردن انتقام خون اين خلبان را خواهد گرفت.
در همين حال صافي کساسبه، پدر خلبان اردني پس از شنيدن خبر قتل فاجعه بار فرزندش به دست گروه داعش، در مصاحبه با تلويزيون العربيه، از مردم اردن خواست در برابر فاجعه سوزاندن فرزندش به دست اين گروه «تروريستي» صبور باشند.»
به گزارش يورو نيوز, ، پدر خلبان به قتل رسيده گفت: «به نظر من، معاذ يک شهيد است. اگر خدا بخواهد او در بهشت با شهداي ديگر و مردم خوب و پيامبران است. صبر من، صبر زيباييست و من از خدا درخواست کمک مي کنم. من از دولت اردن مي خواهم که انتقام خون معاذ را بگيرد.
اهالي شهر کَرَک، زادگاه خلبان کساسبه، مانند پدر او، خواهان پاسخ قوي ارتش به جنايت گروه «دولت اسلامي» هستند و مي گويند که اعدام دو جهادي کافي نيست.
گفتني است كه كشتن و شكنجه و آزار اسير خلاف موازين دين اسلام است. فتواي قتل عام دهها هزار زنداني اسير در دهه هاي اخير در ايران و توسط خميني صادر و اجرا گرديد و مي توان گفت خميني بنيانگذار و مروج انديشه ضد بشري بنيادگرايي و تروريسم و گسترش ان در كشورهاي مسلمان و سراسر دنيا مي باشد.
#تروريست #داعش #خلبان #اردني #زنده #آتش #سوزاندن #بگونه

